VI VÄRNAR OM DIN PERSONLIGA INTEGRITET

Information om personuppgifter & integritet

För att kunna ge dig som kund den bästa servicen vill vi gärna veta lite mer om dig. Och vi berättar gärna mer om oss. Vet vi lite mer om varandra kan vi hjälpas åt med det som får vardagen att fungera lite bättre. Precis som i vilken relation som helst egentligen.

För att möjliggöra detta hanterar vi vissa personuppgifter som hjälper oss göra ett bättre jobb. Men - det här sker naturligtvis i enlighet med gällande lagar, och framförallt efter dina önskemål. Här nedan kan du läsa lite mer om hur vi arbetar inom detta område, och hur du kan utöva dina rättigheter.

INTEGRITETSPOLICY

När du kommer i kontakt med oss i samband med att du bokar en tjänst hos oss, köper någon av våra produkter eller tjänster, eller när du exempelvis skriver upp dig för att motta något av våra nyhetsbrev, kommer vi att behandla dina personuppgifter. Här kan du läsa mer om hur vi gör detta, vilka rättigheter du har och hur du kan utöva dem. 

COOKIES

Vi använder cookies på denna webbplats för att samla besökarstatistik, förbättra din upplevelse på webbplatsen och för att kunna erbjuda innehåll som passar just dig.

Kameraövervakning

Flera av våra anläggningar är utrustade med kameror i syfte att förhindra och utreda brott.  Genom kameraövervakning ämnar vi att öka tryggheten för vår personal samt att skydda våra tillgångar. Här kan du läsa om vilka uppgifter vi samlar in, vilka rättigheter du har och hur du utövar dessa.