finansiering företagsbil

Köpa bil på företaget

Den här sidan är till för dig som är ansvarig för inköp av företagsbilar och intresserad att läsa mer om Hedin Bils finansieringsalternativ och andra tjänster för företagare. 

Kontakta oss för att få goda råd till ett smart upplägg för ditt företag!

Komplett hantering av företagets vagnpark

Vi möter dagligen små och stora företag med varierande behov. Väljer du Hedin Bil som partner får ni expertkunskap inom företagsfinansiering. Utöver leverans av fordon, hjälper vi också till att sätta upp en tjänstebilspolicy för de företag som inte har en sådan på plats. Tillsammans gör vi en behovsanalys, guidar er genom olika skatteregler som t.ex. Bonus Malus och formar ett ramverk för bolagets tjänstebilspolicy.

Har ditt bolag redan en bilpolicy på plats hjälper vi er med att hitta fordon som matchar er policy. Vare sig det gäller ett specifikt märke, TCO-värde eller prisbasbelopp så finns vi på Hedin Bil här för att guida er hela vägen.

 

TCO: Ett nytt sätt att räkna på företagsfinansiering

TCO står för Total Cost of Ownership och är ett sätt för företag att beräkna den totala kostnaden för ett investeringsbeslut. I bilbranschen används det flitigt och något vi på Hedin Bil rekommenderar.

Fördelen med TCO - jämfört med prisbasbelopp som i sin tur är ett äldre sätt att räkna på - är att det tar hänsyn till den totala kostnaden för bolaget. Inköpspris, underhållskostnader, ränta, sociala avgifter tas alla med i beräkningen och du som bolag får ett mer rättvist och långsiktigt perspektiv på din investering. Med TCO är det enklare att jämföra olika finansieringssätt, märken och modeller.

Företagsleasing

Som tjänstebilpartner erbjuder Hedin Bil expertkunskap för stora och små bolag. Vi skräddarsyr lösningar som passar företags budget och behov.

Avbetalning företagsbil

Vårt avbetalningsupplägg ger ditt bolag möjlighet att köpa fordon på företaget. Alternativet passar dig som ser fördelar med att äga, utnyttja fordonet som säkerhet och använda det som en anläggningstillgång.