Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer

Prisgaranti på service & reparationer

Visst känns det skönt när man vet att man fått ett bra pris? Det har vi tänkt mycket på - och bestämt oss för att göra ditt liv som kund hos oss lite bekvämare.

Vi har schyssta servicepriser. Dessutom vet vi nog mer om din bil än de flesta, eftersom vi förmodligen sålt den till dig. Därför är vi trygga med att erbjuda dig en prisgaranti - skulle du hitta någon inom 5 mils radie som vill serva din bil till ett lägre pris än vårt så matchar vi det priset såklart. Ta med offerten bara.

För att både du och vi ska göra en rättvis jämförelse så ska offerten vara högst trettio dagar gammal, och specificerad gällande arbetsmoment och material. Prisgarantin gäller service och reparation (ej plåt-, glasarbeten eller däck).

service

Boka service online

När du väljer att serva din bil hos oss gör du ett säkert val. Här blir din bil omhändertagen av en expert som är specialist på just ditt bilmärke.

Just nu 10% rabatt på service under mars när du bokar online på Hedinbil.se.

Boka service