Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer

Prisgaranti på service & reparationer

Få det bästa priset med vår prisgaranti på service & reparationer

Visst känns det skönt när man vet att man fått ett bra pris? Det har vi tänkt mycket på - och bestämt oss för att göra ditt liv som kund hos oss lite bekvämare.

Vi har schyssta servicepriser. Dessutom vet vi nog mer om din bil än de flesta, eftersom vi förmodligen sålt den till dig. Därför är vi trygga med att erbjuda dig en prisgaranti - skulle du hitta någon inom 5 mils radie som vill serva din bil till ett lägre pris än vårt så matchar vi det priset såklart.

För att både du och vi ska kunna göra en rättvis jämförelse så ska offerten visas för oss innan vi påbörjar arbetet på din bil, den får vara högst trettio dagar gammal och den behöver vara specificerad både gällande arbetsmoment och material. Det offererade arbetet behöver också uppfylla de krav som biltillverkaren har på arbete, reservdelar, oljor och övriga vätskor för den aktuella modellen för att prisgarantin ska gälla.

Prisgarantin gäller på service- och reparationsarbeten hos alla våra verkstäder, dock ej vid plåtreparationer, glasarbeten eller däck- och hjultjänster. Prisgarantin gäller vid offerter baserade på ordinarie priser, ej vid kampanjpriser eller rabatter. Prisgarantin kan ej kombineras med andra Hedin Bil erbjudanden, rabatter eller inlösen av värdecheckar.

service

Boka verkstadstid - just nu 10% rabatt

Just nu får du 10 % rabatt på service & reparation när du bokar tid på någon av våra verkstäder online.

Boka service