Vi håller stängt under midsommarhelgen!

Under Midsommarhelgen 21-23/6 håller alla anläggningar stängt. Vi önskar er välkomna tillbaka igen efter ert midsommarfirande. Glad midsommar önskar vi på Hedin Bil!

AKTUELLA KAMPANJER

Upptäck de senaste kampanjerna hos Hedin Bil! Från exklusiva erbjudanden på nya bilar till förmånliga priser på service och tillbehör- vi har något för alla. Utforska vårt breda utbud av kampanjer och ta del av fantastiska erbjudanden som passar dina behov. 

Det finns alltid en kampanj som passar dig

Begagnade bilar till låga priser

Hos oss finner du Hedin Certified, ett koncept som erbjuder noggrannt testade bilar med garanti och extra trygghet. Med tusentals bilar i lager, till snabb leverans, vågar vi lova att du kan hitta en bra bil till ett riktigt lågt pris

Förmånlig företagsleasing

För dig som är tjänstebilsförare, eller söker en transportbil till företaget så finns det mycket att välja på. Vi har transportbilar från över tio tillverkare som Fiat Professional, Mercedes-Benz och populära Ford. Här erbjuder vi låga priser på både kontaktköp och olika former av leasing som gör livet och jobbet lite enklare för dig.

Kampanjpriser på privatleasing

När det gäller låga priser på privatleasing, kombinerat med ett stort urval av bilmärken är Hedin Bil rätt ställe att börja hos. Vi erbjuder över 30 bilmärken att välja mellan, och det finns alltid kampanjpriser på privatleasing på ett stort antal modeller. Privatleasing erbjuder dig ett enkelt bilägande, där både bil, servicekostnader och ofta även försäkring och vinterhjul är inkluderat i en månadskostnad. Många av våra storsäljande bilmärken som KIA, Mercedes, Ford, Nissan och många fler tar regelbundet fram riktigt bra priser på just privatleasing. Vi har i koncernen även systerbolaget Carplus som är experter på att sätta ihop förmånliga privatleasingpaket. Sök på hemsidan eller besök en av våra många anläggningar för att upptäcka allt.

Kampanjpriser på tillbehör och vinterhjul

Vi erbjuder ett stort utbud av däck och fälg från en mängd tillverkare. Inför säsongsskiften har vi ofta kampanjer på både vinterhjul och sommarhjul, så passa på att höra dig för när det är dags att skifta hjul på bilen. Behöver du hitta en prisvärd takbox för att få med dig skidor på vintersemestern, eller bara extra packning inför bilsemestern i sommar så har riktigt låga priser även på dessa. Kolla med oss för att upptäcka vilka kampanjpriser som gäller just nu.