Vi håller stängt under midsommarhelgen!

Under Midsommarhelgen 21-23/6 håller alla anläggningar stängt. Vi önskar er välkomna tillbaka igen efter ert midsommarfirande. Glad midsommar önskar vi på Hedin Bil!

SKADEVERKSTAD

Hedin Bil Skadeverkstad - låt oss ta hand om dina problem

En skada på din bil är självklart inte roligt att råka ut för. Men en smidig process för att reparera den kan åtminstone göra livet lite enklare.

Om olyckan varit framme hjälper vi dig genom hela processen med att få skadan åtgärdad. Vi har dagliga kontakter med de allra flesta försäkringsbolag, vilket innebär snabbare skadereglering och enklare rutiner för dig som kund.

Du bokar enkelt in din bil för skadebesiktning via vår onlinebokning.

Vilka skador reparerar vi?

Vi hanterar alla typer av skador på bilen, allt från små repor i lacken till mer omfattande krockskador. Så oavsett om det gäller en glasreparation, plåtskada  eller lackskada, så kan vi hjälpa er.

Vad behöver man göra vid en skada? 

Anmäl alltid skadan så snart som möjligt till ditt försäkringsbolag. Vid smitning, viltolycka eller parkeringsskada skall du även anmäla det till polisen.

Efter att du anmält skadan till ditt försäkringsbolag är det dags att boka tid för skadebesiktning. Det gör du enklast via vår onlinebokning.

När du kommer in med din bil för skadebesiktningen hos oss behöver du ha med dig en skadeanmälan, försäkringsbrev eller någon annan bekräftelse från ditt försäkringsbolag.

Vid din skadebesiktning dokumenterar vi skadorna på din bil och vi bestämmer en tid för din skadereparation. Behöver du hyrbil under tiden din bil är på reparation bokar du detta samtidigt.

När det är dags för reparation lämnar du in bilen i kundmottagningen och hämtar ut eventuell bokad hyrbil samtidigt. Tänk på att bilen behöver vara ren när den lämnas in för reparation.

När bilen är färdigreparerad kontaktar vi dig och meddelar när du kan hämta din bil. I samband med avhämtningen betalar du också eventuell självrisk.

Hitta din närmsta Skadeverkstad här.