Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer

Service & Verkstad

Auktoriserade verkstäder för service och reparation

När du lämnar in din bil för service eller reparation hos oss på Hedin Bil kan du känna dig trygg med att både din bil och du blir väl omhändertagen.

Alla våra verkstäder är auktoriserade för våra bilmärken, vilket är en garanti för att din bil sköts om på rätt sätt. Vår personal har genomgått både intern utbildning hos oss, tillsammans med biltillverkarens specialutbildningar. Vi har i och med auktorisationen också tillgång till de senaste verktygen och programvarorna från respektive biltillverkare som behövs för att kunna hålla just din bil som ny.

Vi vill att man ska känna sig trygg även när det gäller priserna och vi har därför Prisgaranti på alla service och reparationsarbeten. Läs mer om vad den innebär här

service

Boka tid på våra verkstäder

Boka tid för service, reparation, hjulskifte, stenskottslagning eller rutbyte på någon av våra verkstäder enkelt och när det passar dig.

Boka service