Service & Verkstad

Auktoriserade verkstäder för service och reparation

När du lämnar in din bil för service eller reparation hos oss på Hedin Bil kan du känna dig trygg med att både din bil och du blir väl omhändertagen.

Alla våra verkstäder är auktoriserade för våra bilmärken, vilket är en garanti för att din bil sköts om på rätt sätt. Vår personal har genomgått både intern utbildning hos oss, tillsammans med biltillverkarens specialutbildningar. Vi har i och med auktorisationen också tillgång till de senaste verktygen och programvarorna från respektive biltillverkare som behövs för att kunna hålla just din bil som ny.

Vi vill att man ska känna sig trygg även när det gäller priserna och vi har därför Prisgaranti på alla service och reparationsarbeten. Läs mer om vad den innebär här

Vi underlättar för dig - hyrbil vid verkstadsbesök 199 kr*

För att underlätta för dig som kund i samband med ditt verkstadsbesök erbjuder vi tillsammans med MABI Hyrbilar hyrbil för 199 kr*. Med en hyrbil underlättar logistiken i samband med ditt verkstadsbesök och kan vara ett bra alternativ för dig som t.ex. behöver undvika att åka kollektivt just nu.

*Hyrbilserbjudandet (199 kr) inkluderar ett dygn och max 10 mil. Hyrbilarna finns i begränsat antal. Gäller på alla Hedin Bil anläggningar till och med 2020-03-31.