Service & Verkstad

Gör ett smart val. Serva din bil hos oss.

Varje år servar vi hundratusentals bilar och vet förmodligen mer om din bil än de flesta. Som auktoriserad servicepartner för ett stort antal märken har vi dessutom expertisen och rätt förutsättningar för att leverera högsta kvalitet på all bilservice. Vi har också bestämt oss för att det ska vara lite extra fördelaktigt och tryggt att vara kund hos oss och erbjuder därför flera förmåner och en prisgaranti på all bilservice och reparatiopnsarbeten. Läs mer om vad vår Prisgaranti på bilservice innebär här

Auktoriserade verkstäder för service och reparation

När du lämnar in din bil för service eller reparation hos oss på Hedin Bil kan du känna dig trygg med att både din bil och du blir väl omhändertagen. Boka tid för service eller reparation här.

Alla våra verkstäder är auktoriserade för våra bilmärken, vilket är en garanti för att din bil sköts om på rätt sätt. Vår personal har genomgått både intern utbildning hos oss och biltillverkarens specialutbildningar. Vi har i och med auktorisationen också tillgång till de senaste verktygen och programvarorna från respektive biltillverkare som behövs för att kunna hålla just din bil som ny.

Mer erfarenhet. Mer förmåner. Mer trygghet.

Vi vill göra det så smidigt, enkelt och tryggt som möjligt att vara kund hos oss och erbjuder och lovar dig bland annat detta:
Smidig tidsbokning online. Lämna bilen över dagen eller vänta kvar – du väljer! Självklart bjuder vi på kaffe när du väntar. Full pristransparens – vi förklarar alla kostnader för dig. Prisgaranti. Förmånliga Serviceavtal för både nya och lite äldre bilar. Möjlighet till delbetalning och bonus på dina köp med Hedin Bil kortet. Stämpel i serviceboken. Bibehållen nybilsgaranti under bilens garantitid. Vägassistans försäkring (gällere majoriteten av märkena vi är auktoriserade för). Märkesutbildade tekniker. Originaldelar. Rätt verktyg för din bil. Rätt utrustning för din bil. Rätt system för just din bil. Tillgång till de senaste uppdateringarna från biltillverkaren. Verkstads- & Reservdelsgaranti.

Service, reparationer, plåt- och lackreparationer, stenskottslagning och rutbyten, däck och tillbehör. Vi kan hjälpa dig med allt som har med din bil att göra.

Möjlighet till hyrbil vid verkstadsbesök

För att underlätta för dig som kund i samband med ditt verkstadsbesök erbjuder vi tillsammans med MABI Hyrbilar möjlighet att hyra en bil under tiden din är på verkstaden. Med en hyrbil underlättar logistiken i samband med ditt verkstadsbesök och kan vara ett bra alternativ för dig som behöver en bil under tiden din bil är på service. Hyrbil i samband med verkstadsbesök bokas enkelt via vår servicebokning online.

Vilka märken är vi auktoriserade för?

Alla våra anläggningar är auktoriserad verkstad för en eller flera bilmärken. Följande märken har vi auktorisation för:

Abarth, Alfa Romeo, Cadillac, Chevrolet, Citroen, Citroen Transportbilar, DS, Dacia, Dacia Transportbilar, Dodge, Fiat, Fiat Transportbilar, Ford, Ford Transportbilar, Honda, Isuzu, Jaguar, Kia, Landrover, Jeep, Mercedes-Benz, Mercedes-Benz Transportbilar, Mercedes-Benz Lastbilar, Mercedes-AMG, MG, Mitsubishi, Mitsubishi Transportbilar, Nissan, Nissan Transportbilar, Opel, Opel Transportbilar, RAM, Renault, Renault Transportbilar, Smart, Subaru.