Vi håller stängt under midsommarhelgen!

Under Midsommarhelgen 21-23/6 håller alla anläggningar stängt. Vi önskar er välkomna tillbaka igen efter ert midsommarfirande. Glad midsommar önskar vi på Hedin Bil!

Köp däck, fälgar eller kompletta hjul

Vi hjälper till med allt kring däck och hjul

Vi har ett brett utbud av däck och däcktjänster. Hos oss erbjuder vi ett komplett utbud av däck och däcktjänster som gör ditt liv med bilen både säkert och bekvämt. 


Om du vill ha hjälp med hjulskifte, däckhotell eller byta däck på befintligt hjul så hjälper våra anläggningar gärna till. När du kommer till kassan väljer du enklast vad du behöver hjälp med och bokar tid på närmsta verkstad. Varje säsong skiftar vi hjul på tusentals bilar. Låt oss hjälpa även dig med hjulskiftet på din bil så får du mer tid till annat.

Kör i komfort och stil. hitta dina sommarhjul

Investera i nya sommardäck

Har du rätt mönsterdjup på dina sommardäck?

Om inte, då börjar det bli dags att fundera på att uppgradera dina däck till ett par nya. 

Sommardäck är speciellt utformade för att ge optimal prestanda och väglag under varma väderförhållanden. 

Vårt sortiment av sommardäck inkluderar en rad kända varumärken, storlekar och modeller för att passa din bil. Missa inte att uppgradera dina sommardäck hos oss!


Uppgradera till nya fälgar!

Letar du efter dina drömfälgar?
Vi hjälper dig att hitta rätt stil som passar din bilmodell.

Vårt urval av fälgar inkluderar ett sortiment av storlekar, design och material för att passa alla stilar och oavsett budget. Oavsett om du letar efter en klassisk och tidlös design eller ett djärvt och modernt uttryck, har vi det som efterfrågas.

Att investera i nya fälgar är ett smart val som förbättrar både utseende och prestandan på din bil. Låt oss hjälpa dig hitta dina nya fälgar! 

Så handlar du

På Hedinbil.se kan du handla säkert och tryggt. Behöver du hjälp kan du direkt ställa frågan i vår chat som har öppet vardagar 08–18. Du hittar enkelt rätt hjul till din bil via vår guide ovan. När du valt rätt hjul så kan du välja att få varorna hemlevererade eller boka tid för hjulskifte på våra verkstäder, direkt i kassan.

Läs mer

Köpvillkor webbshop

Ta reda på vilka villkor som tillämpas när du handlar på vår webbshop.

Läs mer om köpet, produktinformation, ångerrätt, kampanjer etc.