DEMOBILAR

Våra demobilar

Köp välutrustade bilar med både nybilsgaranti och lågt miltal. Prisvärt, tryggt och enkelt. Mer för dig helt enkelt.

En demobil är en helt ny bil, som har rullat kortare sträckor då den kan ha använts som utställningsbil eller för provkörning. Demobilarna har ofta mycket extrautrustning och lite kraftfullare motor. Detta kombinerat med ett riktigt bra pris ger dig möjlighet att få mycket bil för pengarna. Ta hjälp av filterfältet och hitta den demobil som passar just dig utefter dina önskemål.

Många har koll på segmenten som innefattar begagnade och nya bilar, men finns det något däremellan? Om man är ute efter en välutrustad modell med få mil på mätaren kan det vara en god idé att titta efter en bil i just detta mellansegment - demobilar.

Demobilar är kort och gott bilar som använts för någon form av demonstration - evenemang, visningsexemplar eller provkörning. Dessa bilar byts ut kontinuerligt i hallarna och går slutligen till försäljning. Demobilar är aktuella på nybilsmarknaden och ofta välutrustade, vilket innebär att du kan göra ett bra köp för ett lägre pris. I denna artikel kommer vi täcka ett antal fördelar som finns med att köpa en demobil.

Demobilar har ofta garantier kvar

Eftersom demobilar speglar det aktuella utbudet en återförsäljare har i lager, betyder det att bilarna är nya och ofta har kvar sina garantier. Precis som när du köper en ny bil.

Nästan helt ny bil med få mil

Många demobilar har endast använts som visningsexemplar i bilhallen, vilket innebär att de knappt rullat några mil alls. I andra fall används bilarna för provkörningsturer, men bara upp till ett visst miltal - sedan går bilen ut till försäljning. En modern, ny bil innebär också en högre säkerhetsnivå och förbättrad funktionalitet.

Utrustningsnivåer är oftast högre på demobilar

En annan fördel med att köpa en demobil är att utrustningsnivåerna på bilarna är oftast väldigt höga. Biltillverkarna vill visa upp hur ett komplett utrustningspaket ser ut, vilket innebär att visningsexemplaren ofta har det lilla extra i form av tillval.

Gör en bra deal

En välkommen fördel för många som är på jakt efter en ny bil är ett bra pris. Eftersom demobilar varit i bruk på ett eller annat sätt säljs de för lägre pris än en helt ny bil. Du får helt enkelt en nästan ny bil för en lägre peng.