Däckhotell

Enkel & bekväm förvaring för dina hjul

Att förvara dina hjul på något av våra däckhotell är ett smart val. Du sparar både tid, plats och arbete och kan dessutom vara säker på att dina däck tas om hand på allra bästa sätt. Det är enkelt och smidigt för dig och dina hjul.

boka hjulskifte & förvaring

Vi tar hand om dina hjul

Alla våra anläggningar erbjuder däckhotell. Vi tar emot alla bil - och däckmärken. Ta kontakt med din närmsta anläggning för att få hjälp med att förvara dina hjul.

Högkvalitativ scanning av dina däck

Vid vår scanning tas det en bild per däck på mönstret, samt att varje däck mäts med 25 olika mätpunkter med tre olika program. Här får vi fram däckets mönsterdjup och eventuella snedslitage. 

Vanliga frågor och svar om däckhotell

Vad kostar det att förvara däck på ett däckhotell?

Kostnaden för att förvara däck på Hedin Bils däckhotell varierar beroende på vilket paket kunden väljer att köpa. Vi erbjuder i dagsläget tre olika paket: Bronspaket, Silverpaket och Guldpaket. 

Bronspaketet inkluderar förvaring, hjulskifte och grovtvätt av dina hjul, tillsammans med en kontroll av mönsterdjupet för att säkerställa deras skick. Priset för Bronspaketet är från 1095 kr/säsong.

Silverpaketet tar det ett steg längre genom att även inkludera balansering av däcken för en jämnare körupplevelse. Priset för Silverpaketet är från 1699 kr/säsong.

Guldpaketet, som förutom förvaring och hjulskifte även erbjuder en handtvätt av däcken och vaxning av fälgarna för en skinande finish. Priset för Guldpaketet är från 2949 kr/säsong.

Alla priser är inklusive moms och varierar beroende på vilken plats i landet du bor. Oavsett vilket paket du väljer kan du vara säker på att dina däck får den vård och uppmärksamhet de behöver för att prestera optimalt. Däckskifte ingår i alla våra däckhotell-paket samt mönsterdjup-kontroll.

Vilka fördelar finns det med att använda ett däckhotell för förvaring av däck?

Fördelarna med att använda ett däckhotell inkluderar att man sparar plats hemma, att däcken förvaras på ett säkert och korrekt sätt, samt att man kan få ytterligare tjänster som däckbyte och inspektion på plats.

Hur bokar man plats på ett däckhotell?

För att boka plats på ett däckhotell kan du göra följande; prata med din närmaste Hedin Bil-anläggning eller kontakta kundtjänst via vår chatt för hjälp vidare. 

Vilka tjänster ingår i ett däckhotell?

Beroende på vilket däckhotell-paket du väljer ingår olika tjänster såsom vaxning av fälgar, balansering och handtvätt av däcken. I alla våra paket ingår hjulskifte, grovtvätt och förvaring.

Var finns era däckhotell?

Hedin Bil erbjuder lokala däckhotell i hela Sverige. Kontakta din närmaste Hedin Bil-anläggning för vidare information.

vad kostar däckhotell?

brons

Stockholmsområdet 
1595 kr/säsong

Storstad*
1345 kr/säsong

Övriga Sverige 
1095 kr/säsong

*Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund, Borås, Uddevalla, Trollhättan, Alingsås

Alla priser är inklusive moms.

silver

Stockholmsområdet
2199 kr/säsong

Storstad*
1949 kr/säsong

Övriga Sverige
1699 kr /säsong

*Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund, Borås, Uddevalla, Trollhättan, Alingsås

Alla priser är inklusive moms.

guld

Stockholmsområdet
3449 kr/säsong

Storstad*
3199 kr/säsong

Övriga Sverige
2949 kr/säsong

*Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund, Borås, Uddevalla, Trollhättan, Alingsås

Alla priser är inklusive moms.

Vilket paket passar dig bäst?

  • Bronspaket - Vårt bronspaket innehåller förvaring, hjulskifte och grovtvätt av dina hjul samt kontroll av mönsterdjupet.
  • Silverpaket - Vårt silverpaket innehåller förvaring, hjulskifte, grovtvätt av dina hjul, kontroll av mönsterdjupet och balansering.
  • Guldpaket - Vårt guldpaket innehåller förvaring, hjulskifte, kontroll av mönsterdjupet, balansering, handtvätt av hjul och vaxning av fälgar.

Vi tvättar dina hjul

Dina hjul tar vi hand om!
Hos oss tvättas dina hjul i en välutrustad däcktvättmaskin som gör att dina hjul ser ut som nya. När alla dina hjul är tvättade körs uppsättningen upp till sin hyllplats på lagret där dem förvaras i tryggt förvar.

Detta ingår i vårt däckhotell

Vi erbjuder tre nivåer på våra däckhotell paket; Brons, Silver och Guld. Oavsett vilket paket du väljer så ingår alltid rengöring av både däck och fälg, kontroll av mönsterdjupet samt hjulskifte. Dessutom håller vi koll på om dina däck bör bytas ut och hjälper dig självklart att hitta nya däck om du så önskar. 

Boka plats på däckhotell och tid för hjulskifte

Här kan du boka in din tid för däckhotell och hjulskifte. Vi ser till att förvara dina däck på rätt sätt. För att däcken ska hålla så bra och så länge som möjligt är det viktigt att de förvaras på rätt sätt. Optimala förvaringsförhållanden för däck är svalt, torrt och mörkt och det är precis vad de får när de checkas in på något av våra däckhotell.

boka bilverkstad

Ute efter nya däck till bilen?

Nu kan du på vår webbshop köpa dina nya däck och fälg, i samband med ditt köp kan du även boka in någon utav våra däckhotellstjänster. Detta gör du på ett smidigt sätt i slutet utav kassan. 

WEBBSHOP DÄCK