DÄCKHOTELL

Enkel & bekväm förvaring för dina hjul

Att förvara dina däck på något av våra däckhotell är ett smart val. Du sparar både tid, plats och arbete och kan dessutom vara säker på att dina däck tas om hand på allra bästa sätt. Det är enkelt och smidigt för dig och dina däck.

 

Boka plats på däckhotell och tid för hjulskifte

Här kan du boka in din tid för däckhotell och hjulskifte. Vi ser till att förvara dina däck på rätt sätt. För att däcken ska hålla så bra och så länge som möjligt är det viktigt att de förvaras på rätt sätt. Optimala förvaringsförhållanden för däck är svalt, torrt och mörkt och det är precis vad de får när de checkas in på något av våra däckhotell.

boka bilverkstad

 

Nya däck?

Du kan på vår nya webbshop nu köpa dina nya däck och fälg, i samband med ditt köp kan du även boka in någon utav våra däckhotellstjänster. Detta gör du på ett smidigt sätt i slutet utav kassan. 

 

Vad ingår i vårt däckhotell?

Vi erbjuder tre nivåer på våra däckhotell paket; Brons, Silver och Guld. Oavsett vilket paket du väljer så ingår alltid rengöring av både däck och fälg, kontroll av mönsterdjupet samt hjulskifte. Dessutom håller vi koll på om dina däck bör bytas ut och hjälper dig självklart att hitta nya däck om du så önskar. Vi på Hedin Bil har lång erfarenhet av att hitta rätt däck till rätt bil och har ett stort sortiment.

 

Vilket paket passar dig och din bil bäst?

  • Bronspaket - Vårt bronspaket innehåller förvaring, hjulskifte och grovtvätt av dina hjul samt kontroll av mönsterdjupet.
  • Silverpaket - Vårt silverpaket innehåller förvaring, hjulskifte, grovtvätt av dina hjul, kontroll av mönsterdjupet och balansering.
  • Guldpaket - Vårt guldpaket innehåller förvaring, hjulskifte, kontroll av mönsterdjupet, balansering, handtvätt av hjul och vaxning av fälgar.

 

Vad kostar det att förvara däcken på våra däckhotell?

Däckhotell kostar från 995 kr/säsong, skriv till oss i chatten eller kontakta din anläggning för mer information.

 

Var kan jag förvara mina däck?

Alla våra anläggningar erbjuder däckhotell. Du hittar din närmsta anläggning här.

 

Silver- och Guldpaketet erbjuds på våra anläggningar i Göteborgs, Borås- och Stockholmsområdet. Se däckhotell pris ovan.