DÄCKHOTELL

Enkel & bekväm förvaring för dina hjul

Att förvara dina däck på något av våra däckhotell är ett smart val. Du sparar både tid, plats och arbete och kan dessutom vara säker på att dina däck tas om hand på allra bästa sätt. Det är enkelt och smidigt för dig och dina däck.

boka hjulskifte & förvaring

 

Våra däckhotell tar hand om förvaring av dina däck

Alla våra anläggningar erbjuder däckhotell. Vi tar emot alla bil - och däckmärken. Ta kontakt med din närmsta anläggning för att få hjälp med att förvara dina däck.
Du hittar våra anläggningar här.

vad kostar däckhotell?

guld

Stockholmsområdet
3449 kr/säsong

Storstad*
3199 kr/säsong

Övriga Sverige
2949 kr/säsong

*Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund Borås, Uddevalla, Trollhättan, Alingsås

silver

Stockholmsområdet
2199 kr/säsong

Storstad*
1949 kr/säsong

Övriga Sverige
1699 kr /säsong

*Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund Borås, Uddevalla, Trollhättan, Alingsås

brons

Stockholmsområdet 
1595 kr/säsong

Storstad*
1345 kr/säsong

Övriga Sverige 
1095 kr/säsong

*Göteborg, Malmö, Helsingborg, Lund Borås, Uddevalla, Trollhättan, Alingsås

Vilket paket passar dig och din bil bäst?

  • Bronspaket - Vårt bronspaket innehåller förvaring, hjulskifte och grovtvätt av dina hjul samt kontroll av mönsterdjupet.
  • Silverpaket - Vårt silverpaket innehåller förvaring, hjulskifte, grovtvätt av dina hjul, kontroll av mönsterdjupet och balansering.
  • Guldpaket - Vårt guldpaket innehåller förvaring, hjulskifte, kontroll av mönsterdjupet, balansering, handtvätt av hjul och vaxning av fälgar.

vad ingår i vårt däckhotell?

Vi erbjuder tre nivåer på våra däckhotell paket; Brons, Silver och Guld. Oavsett vilket paket du väljer så ingår alltid rengöring av både däck och fälg, kontroll av mönsterdjupet samt hjulskifte. Dessutom håller vi koll på om dina däck bör bytas ut och hjälper dig självklart att hitta nya däck om du så önskar. Vi på Hedin Bil har lång erfarenhet av att hitta rätt däck till rätt bil och har ett stort sortiment.

Boka plats på däckhotell och tid för hjulskifte

Här kan du boka in din tid för däckhotell och hjulskifte. Vi ser till att förvara dina däck på rätt sätt. För att däcken ska hålla så bra och så länge som möjligt är det viktigt att de förvaras på rätt sätt. Optimala förvaringsförhållanden för däck är svalt, torrt och mörkt och det är precis vad de får när de checkas in på något av våra däckhotell.

boka bilverkstad

Ute efter nya däck till bilen?

Nu kan du på vår webbshop köpa dina nya däck och fälg, i samband med ditt köp kan du även boka in någon utav våra däckhotellstjänster. Detta gör du på ett smidigt sätt i slutet utav kassan. 

WEBBSHOP DÄCK