Fiat Professional Ducato


Pris
824 900 KR

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Helt elektriska Fiat E-Ducato

Vi har bilar i lager - finns för omgående leverans! Den eldrivna och tekniskt innovativa transportbilen levererar varje dag för dig och ditt arbete. Det finns många fördelar med att köra eldrivet. Få ner dina resekostnader, öka ditt miljöengagemang och parkera på ställen som är reserverade för elbilar. Kontakta säljare

Klassledande lastkapacitet

Modellen finns i tre olika längder och höjder med ett stort och flexibelt lastutrymme. Med en lastkapacitet på 10-17 m3 och en nyttolast på upp till 1900 kg får du med dig det mesta, samtidigt som det är med respekt för miljön.

Upp till 370 km på el

Välj mellan två batterikonfigurationer, på 47 kWh respektive 79 kWh. Beroende på batteriets storlek är räckvidden 220 - 370 km (enligt WLTP/stadskörning). Optimera räckvidden och prestandan genom att välja det körläge som passar uppdraget. Normal-läge är perfekt balans mellan prestanda och ekonomi, ECO-läget för att generera en längre resa och Power-läget för de tillfällen du har tyngre last eller då mer kapacitet behövs. Ladda batteriet med olika alternativ; 6.6 kW, 11 kW, 22 kW eller 50 kW vid snabbladdning. Fiat E-Ducato innehåller bland annat: (urval) • Döda vinkeln-varning • Varning för korsande trafik vid backning • Varningssystem för byte av körfält • Igenkänning trafikskyltar med hastighetsbegränsning • Avbländande ljussystem Elförbrukning Fiat E-Ducato vid blandad körning : 29,8 - 33 kWh/100 km. Bilen på bilderna kan vara extrautrustad. Med reservation för felskrivningar och prisändringar.

Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.fca@hedinbil.se

Boka Provkörning