Vi håller stängt under midsommarhelgen!

Under Midsommarhelgen 21-23/6 håller alla anläggningar stängt. Vi önskar er välkomna tillbaka igen efter ert midsommarfirande. Glad midsommar önskar vi på Hedin Bil!

Samarbete mellan Hedin bil och Bolt

Hedin Bil arbetar enligt de tre ledorden trygghet, trovärdighet och tillgänglighet och vill göra det enkelt och tryggt för dig som kör taxi för Bolt. Som ett led i Bolts och Hedin Bils gemensamma ambition att sänka klimatavtrycket hjälper våra experter på elektrifierade fordon dig med allt som rör din nya bil vare sig det gäller lån, Bolt-profilering av din bil, serviceavtal, däckhotell eller något annat. Vi förstår vikten av din verksamhet och hos oss har du alltid vårt fulla fokus. För att få ta del av samarbetet krävs att du visar upp din taxilegitimation och ditt aktiva förarkonto hos Bolt vid beställning av din nya bil.

Här nedan ser du vilka bilvarumärken och modeller som omfattas av samarbetet samt vem du ska vända dig till.

Har du ett förslag på hur vi kan utveckla samarbetet? Kontakta då Daniel Övelius på Hedin Bil:

Tel: 08-50 56 90 24, mail: daniel.ovelius@hedinbil.se

RENAULT

Renault erbjuder både fordon med alla typer av drivlinor inklusive elhybrider, plug-inhybrider och helelektriska alternativ. Alla Renaults dieselmotorer är godkända för HVO100 för att optimera och minska klimatpåverkan. Renaults ambition är att erbjuda en kundupplevelse som gör det dagliga livet enklare inom mobilitet – allt från ny teknik, till elbilar, till uppkoppling och anpassningsbara applikationer både för person- och transportbilar.

Klicka här för mer information

MG

MG har varit före sin tid ända sedan starten i Morris Garages 1924. Nu kan ännu en generation handla bilar från det ikoniska märket. Modernt, elektriskt och redo för framtiden. MG har ett brett utbud av hållbara och elektriska fordon. Alla fordon görs med individen i fokus – allt för att möta önskemål och behov. MG hjälper dig att elektrifiera ditt liv med en körupplevelse som är väldesignad, tekniskt avancerad och miljövänlig. Funktionalitet, säkerhet och prisvärdhet är i fokus.

Klicka här för mer information

BYD

Sedan BYD presenterade sin första hel-elektriska konceptbil 2004, har BYD blivit en av de första tillverkarna globalt att producera en miljon elektriska personbilar. BYD har utvecklat det branschledande Blade-batteriet (Blade-batteriet är noggrant testat och klarar punkteringstester utan att avge eld eller rök), e-Platform 3.0 och Dual-mode hybridkrafttekniken som accelererar övergången från fossildrivna fordon till elfordon. Blade-batteriet har en lång batteritid med över 5000 laddnings- och urladdningscykler. 

Klicka här för mer information

Mercedes

Mercedes-Benz är ett av världens mest prestigefyllda bilmärken och låter innovation, lyx och hög kvalitet vara signum för alla sina bilar. Minsta detalj präglas av stor omtanke och omsorgsfullt utförande. Bilarnas sportiga design och utmärkta köregenskaper gör dem till en fröjd att köra. Med Mercedes upplever bilföraren tysk design när den är som bäst.

Klicka här för mer information