Hedin Trucks Certified – Prisvärt - Enkelt Märksoberoende

Om Hedin Trucks

Vi har 11 anläggningar i landet för tunga lastbilar och vi på Hedin Trucks är stolta över att vara den enskilt största privata lastbilsåterförsäljaren i Sverige. Vår personal är otroligt engagerad och besitter den sanna “24-volts andan” – en hängivenhet och passion för lastbilar som genomsyrar allt vi gör. Vi strävar efter att erbjuda dig som kund en service i världsklass och varje medarbetare gör sitt yttersta för att uppnå detta mål. Hos oss kan du förvänta dig dedikerad service för att möta alla dina specifika behov som lastbilägare.

 

Vi är det självklara valet

Vi strävar alltid efter att ge dig som kund den bästa helhetsupplevelsen hos oss för att vi ska vara det självklara valet för dig när det kommer till köp, byte och service. Hos oss är ditt fordon i trygga händer.

 

Kvalitetstestade lastbilar

Alla våra lastbilar genomgår omfattande test om mer än 200 punkter innan de kommer ut till försäljning för att försäkra en hög kvalité.

 

Hedin Trucks Certified

För att garantera att ditt fordon omfattas av Hedin Trucks Certified under hela garantitiden krävs det att du utför service enligt den angivna serviceplanen vid antingen en av våra Hedin Trucks verkstäder eller en verkstad som Hedin Trucks har godkänt. Vi strävar efter att göra din fordonsupplevelse så smidig som möjligt och ser till att din lastbil alltid får originaldelar vid service eller reparation. På så sätt kan du vara trygg i att ditt fordon blir väl omhändertaget och fortsätter att prestera på toppnivå.

 

När du köper ett begagnat fordon av Hedin Trucks kan det levereras med garanti om det uppfyller våra särskilda kriterier. Har du några frågor om garantin och villkoren ber vi dig att kontakta din säljrepresentant.Hedin Trucks Certified folder