BILHALL

Arbeta i en bilhall

Säljare

Som personbil- eller transportbilssäljare kommer du att arbeta med hela bilaffären från inbyte till avtalsskrivning. Du guidar din kund genom rådgivning av våra produkter, provkörningar, ger information om tillbehör och finansieringslösningar, samt är kontaktperson efter att kunden fått sin bil levererad. I din roll är det viktigt att på ett professionellt sätt bemöta kunder, skapa goda affärsrelationer och säkerställa högsta möjliga kundnöjdhet.

Försäljningschef

Som försäljningschef ansvarar du för ett team som består av säljare, hallvärdar och produktspecialister. Det krävs att du leder med ett gott föredöme och sätter hög standard för såväl prestation som bemötande. Du leder försäljningen mot högt uppsatta mål och har strategier för hur arbetslaget skall arbeta för att på ett framgångsrikt sätt skall nå dessa.

Platschef

Som Platschef på en av våra anläggningar är du ansvarig för hela verksamheten. Det gäller alltifrån att följa upp försäljningsresultat till att säkerställa att bilhallen är snygg och inbjudande för våra kunder. Du har personalansvar för de säljare som arbetar på anläggningen och för verkstads-och reservdelschef. På Hedin Bil tror vi på ett tillgänglig och närvarande ledarskap där motivation och engagemang är viktiga nyckelfaktorer för framgång.

LEDIGA JOBB

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Vi är ett snabbväxande företag och letar kontinuerligt efter skickliga och entusiastiska medarbetare. Vilken tjänst är rätt för dig?