VERKSTAD

Mekaniker/ Tekniker

I arbetet får du möjlighet att arbeta med felsökning, motorservice, underhåll samt reparationsarbeten. Du arbetar också med kundservice och kundbemötande. Du levererar ett fackmannamässigt väl utfört arbete samt säkerställer att kundens önskemål har blivit åtgärdade. Som servicetekniker erhåller du tydliga mål och vi gör regelbundna avstämningar mot omsättning och kundnöjdhet.

Servicerådgivare

Den centrala uppgiften för en servicerådgivare är att arbeta med service, kundbemötande, rådgivning och beräkna prisofferter. I arbetsuppgifterna ingår att ta hand om kundbokningar såsom service och reparation samt att stötta vår reservdelssida. I arbetsrollen ingår även att boka och planera jobb till mekanikerna samt hantera betalning från våra kunder.

Reservdelsman

Som reservdelsman hos oss kommer du att hjälpa till att plocka fram reservdelar åt såväl verkstaden som butiken. I rollen ingår även att packa upp gods, sortera gods samt placera in gods utan lagerplats i lagret. Tjänsten innebär ett högt tempo, krav på organisation och struktur samt kvalitet på det arbete man utför. Rollen kräver även god fysik då det förekommer en del tunga lyft.

Verkstadschef

Som verkstadschef är du ansvarig för den dagliga driften av verkstaden. Det övergripande ansvaret handlar om att skapa en effektiv och trygg verkstad genom att upprätthålla och utveckla befintliga rutiner. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en hög kundnöjdhet. Det är viktigt att du är intresserad av att arbeta med utveckling av såväl processer och arbetsrutiner som utveckling av dina medarbetare i teamet då du har personalansvar.

LEDIGA JOBB

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Vi är ett snabbväxande företag och letar kontinuerligt efter skickliga och entusiastiska medarbetare. Vilken tjänst är rätt för dig?