BELAL, SÄLJARE

Medarbetarintervju med Belal, märkesansvarig säljare

Mitt jobb som märkesansvarig säljare innebär en mängd olika saker och mina dagar brukar vara väldigt varierande. Jag börjar alltid morgonen med att kolla igenom alla annonser som ligger ute på nätet för att sedan ta en runda i hallen för att se över alla bilar. Det är mycket viktigt att allt ser snyggt ut och att det är rätt priser på bilarna. Har jag några inbokade leveranser förbereder jag mig inför det, annars hjälper jag kunder i bilhallen.

Jag har jobbat på Hedin Bil i snart ett år. Hittills har det varit väldigt utvecklande och inspirerande, jag trivs väldigt bra här. Det bästa med att jobba på Hedin Bil är att man får ta eget ansvar och det är något jag drivs av. Att jag får vara med och bidra till företages försäljning och framgång är viktigt för mig. Att ha bra kollegor är givetvis också ett stort plus.

För att trivas som säljare på Hedin Bil måste man vara strukturerad och disciplinerad. Det händer saker hela tiden och då gäller det att vara på tårna för att hänga med. Jag tror även att det är superviktigt att komma in med en positiv inställning när man kommer till jobbet för att dagen ska bli så bra som möjligt. Hedin Bil erbjuder de verktygen som behövs för att arbeta och det är bara en själv som sätter gränserna för hur långt man kan komma. Utvecklingsmöjligheterna är goda inom företaget och man har alltid chans att söka sig vidare inom bolaget, har man viljan så kan man komma väldigt långt.

LEDIGA JOBB

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Vi är ett snabbväxande företag och letar kontinuerligt efter skickliga och entusiastiska medarbetare. Vilken tjänst är rätt för dig?