EVELINA, RESERVDELSMAN

Medarbetarintervju med Evelina, reservdelsman

Mitt arbete som reservdelsman innebär att jag arbetar nära övrig verkstadspersonal och främst med reservdelar som produkt. En vanlig dag börjar med att jag lastar in godset och sorterar ut delarna som kommit in. När teknikerna sedan kommer in finns allt färdigsorterat på hyllorna. Resterande tid spenderas med att hjälpa kunder och tekniker med olika typer av beställningar. Det är varierande arbetsuppgifter och högt tempo, vilket jag uppskattar.

Jag har arbetat på Hedin Bil i lite mer än sju år och jag trivs väldigt bra med min arbetsplats. Det bästa med Hedin Bil är kollegorna. Jag arbetar väldigt tätt med verkstadspersonal och servicesäljare vilket innebär att det är viktigt med god kommunikation och samarbetsvilja.

För att trivas med denna typ av tjänst krävs engagemang och en vilja att utvecklas. Det är väldigt givande att kunna lösa problem och se resultat. Kunderna ska känna sig nöjda och väl bemötta när de lämnar vår verkstad.

Utvecklingsmöjligheterna på Hedin Bil ser jag som goda även om jag trivs med min yrkesroll där jag är just nu. Man hör ofta om kollegor som går vidare till nya roller inom företaget, vilket känns väldigt roligt.

LEDIGA JOBB

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Vi är ett snabbväxande företag och letar kontinuerligt efter skickliga och entusiastiska medarbetare. Vilken tjänst är rätt för dig?