JONAS, TEKNIKER

Medarbetarintervju med Jonas, tekniker på Hedin Bil

En vanlig dag för mig som tekniker på Hedin Bil börjar klockan 07.00 på morgonen. Det första jag gör är att kolla igenom den uppsatta planeringen för dagen, därefter tar jag in bilar i verkstaden. Verkstadsjobben varierar från dag till dag, det är allt ifrån små till stora jobb. Dagarna är väldigt varierande men oftast följer dagen enligt vår planering och det är viktigt för oss att allt är strukturerat så att bilarna blir klara enligt plan. Vid fyra-tiden på eftermiddagen är det dags för mig att gå hem för dagen.

Jag har jobbat på Hedin Bil i sex år och började som praktikant på Nissan i Mölndal under mina studier. När jag tog studenten fick jag ett erbjudande att börja sommarjobba här i Tagene som sedan blev till anställning och sen dess har jag varit här. Det bästa med att jobba på Hedin Bil är säkerheten i företaget, möjligheten att utvecklas och kollegor som alltid är trevliga. Det är en plats att trivas på, jag gillar företaget. Jag brinner för att hjälpa människor med deras bilar. Vissa kunder kan vara oroliga eller upprörda över sina bilar och då är det kul att kunna lösa problemet och se hur nöjda kunderna blir. Sen är det alltid roligt att jobba med sin hobby som för mig är bilar.

För att trivas som tekniker på Hedin Bil krävs det att du har ett stort bilintresse, du behöver också vara händig och kunna felsöka bilar. Det hjälper också till om du kan ha en bra kundkontakt och visar att du förstår kundernas sida av problemet. För mig är Hedin Bil en stabil och trygg arbetsplats med oändliga möjligheter. Jag har sett anställda som gått från att vara biltekniker till att bli reservdelsman, platschef men även till huvudkontoret på leverans- eller ekonomiavdelningen. Det händer också massor inom den tekniska utvecklingen i fordonen, så man fördjupar hela tiden sin kunskap och lär sig nya saker. Möjligheterna är betydligt större än vad man tror!

LEDIGA JOBB

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Vi är ett snabbväxande företag och letar kontinuerligt efter skickliga och entusiastiska medarbetare. Vilken tjänst är rätt för dig?