Begagnade elbilar

Begagnade elbilar till salu

Hos oss hittar du flera begagnade elbilar till salu. Vi säljer begagnade bilar som är helelektriska från märken som Kia, MG, Mercedes-Benz, BMW, Ford och många fler. På Hedin Bil hittar du flera olika finansieringsmöjligheter för dig som köper begagnad elbil, allt för att du ska hitta något som passar dig och dina behov.

Köp begagnad elbil hos Hedin Bil

Gör ett tryggt och smart val genom att köpa en begagnad elbil via oss. Hos oss kan du få din begagande elbil med vårt koncept Hedin Certified där de är kvalitetstestade med både 14 dagars bytesrätt och garanti inkluderad i köpet. Vid finansiering ingår även ett låneskydd som ger dig en extra trygghet.

 

Leasing begagnad elbil

Privatleasing har blivit mycket populärt de senaste åren, framförallt på nya bilar. Vi på Hedin Bil har utvecklat detta ytterligare och ger dig även möjlighet leasa begagnade bilar. Det kan vara utställningsbilar, hyrbilar eller begagnade bilar (alla mindre än ett år). Leasing av begagnade bilar är till för dig som vill ha en kortare leasingperiod på 18 månader och möjlighet att byta bil oftare. I konceptet, som vi kallar Pre-Owned, ingår nybilsgaranti, assistans, försäkring, service och vinterhjul.

 

Besök vår vår samarbetspartner Carplus för att läsa mer.

 

Elbil – ett medvetet val

När du köper en elbil som är begagnad bör du kontrollera om garantin är giltig, vilket vi hjälper dig med. Precis som bilar med andra drivlinor finns det ibland krav från olika bilmärken att även elbilen har serverats på en auktoriserad bilverkstad. Här hittar du vart du gör service auktoriserat hos oss.

 

Batteri till elbilen

Batteriet hos en elbil är viktigaste och dyraste beståndsdelen. Att byta ett elbilsbatteri kan bli dyrare än 50 000 kr. Elbilsbatterier som finns på marknaden idag förväntas klara sig längre än hela elbilens livslängd. Batteriet ska inte tappa sin kapacitet förrän elbilen kommit över 10 000 mil. Många tillverkare lämnar därför en batterigaranti på åtta år.

 

Elbilsbatterierna har en lång livslängd och vid få tillfällen kan cellpaket behöva bytas ut. Vi hjälper dig att göra ett konditionstest och kontrollera status på batteriet.