Ford Economy Service

Prisvärd originalservice för äldre bilar

Ta del av Ford Economy service för endast 1 995 kr

Uppgradera din Ford-upplevelse med Ford Economy Service - en bra och prisvärd orginalservice anpassat för Ford personbilar från 5 år.* Vår prisvärda orginalservice är skräddarsydd för att hålla din Ford i bra skick, och till ett fantastiskt pris. Just nu erbjuder vi service för endast 1 995 kr, Ordinarie pris 2 795 kr. Erbjudandet gäller en begränsad tid - kontakta din närmsta Ford anläggning idag eller boka din service online**.

Ford Economy Service för transportbilar

Hos oss hjälper vi dig även med Ford transportbilar - samma prisvärda orginalservice anpassat för Ford transportbilar från 4 år. Just nu erbjuder vi service endast för 2 795 kr exkl moms.

Boka service

här hittar du dina reservdelar

Våra specialutbildade Fordtekniker kan din Ford och använder endast Ford originaldelar.  

Vi ser över bilens viktigaste funktioner så som bromssystem, motor, strålkastare och batteri. Även byte av olja och oljefilter och kupéfilter ingår. I Economy Service ingår dessutom Ford vägassistans fram till nästa servicetillfälle, om olyckan skulle vara framme. 
 

detta ingår i Ford economy service

 • Byte olja
 • Byte oljefilter
 • Byte kupéfilter ingår
 • Kontroll Bromssystem
 • Kontroll bromsbelägg/skivor 
 • Kontroll däck/mönsterdjup
 • Kontroll belysning
 • Kontroll av batteriets kapacitet
 • Kontroll läckage motor/ växellåda/ kylare m.m

Upptäck fördelarna med vår Economy Service

Upptäck vår Economy Service för personbilar - din väg till en bekymmersfri bilresa. Vår prioritet är att leverera enastående kvalitet och trygghet för dig. Att välja vår Economy Service innebär att du tar steget mot att maximera din körupplevelse på följande sätt:

 • Säkerställer ett bra och trafiksäkert skick
 • Fri vägassistans ingår
 • Minskar risken för oförutsedda stop
 • Förebygger och förutser framtida behov och skador
 • Gynnar bilens andrahandsvärde

Vi hjälper dig på vägen! Boka service redan idag.

våra verkstadstjänster

Varje år servar vi hundratusentals bilar och vet förmodligen mer om din bil än de flesta. Som auktoriserad servicepartner har vi dessutom expertisen och rätt förutsättningar för att leverera högsta kvalitet på all bilservice. Vi utför service för glasreparationer, hjulinställningar, byte av vindruta, oljebyte och mycket mer.


Få full insyn med ford video check

Vi erbjuder Ford Video Check vid varje verkstadsbesök. Vi filmar din bil, återger vad vi ser och skickar filmen till din mobil där din tekniker förklarar och visar om det finns något som bör åtgärdas. Du godkänner enkelt med ett knapptryck. Enklare blir det inte.

Prisgaranti med Hedin Bil

Visst känns det skönt när man vet att man fått ett bra pris? Det har vi tänkt mycket på - och bestämt oss för att göra ditt liv som kund hos oss lite bekvämare.

Att lämna bilen på service eller reparation hos oss är prisvärt och som auktoriserad verkstad för ett stort antal märken har vi dessutom expertisen och de rätta förutsättningarna för att leverera ett arbete med hög kvalitet. Ett arbete som självklart alltid utförs enligt tillverkarens instruktioner och rekommendationer. Det är nämligen så du får ut det bästa och de mesta av din bil.

Läs mer

 

Upptäck friheten med Resurs Bank

Vi hjälper inte bara till med prisgaranti, utan Hedin Bil ger dig friheten att själv välja hur du vill betala när du handlar hos oss genom Resurs Bank. Din första betalning gör du när fakturan kommer, månadsvis efter köpet. Läs mer om Hedinkontot.

* Med regelbunden originalservice håller du din Ford i bästa skick och förebygger mindre behov från att utvecklas till mer omfattande och kostsamma skador. Du minskar även risken för oförutsedda driftstopp och ökar andrahandsvärdet på bilen. Kostnadsfri vägassistans ingår såklart som en del av servicen.  

** Lokala avvikelser kan förekomma. Omfattar Ford personbilar + 5år. Ranger, Performancebilar, RS & ST omfattas ej .