FORD TRANSPORTBILAR

Ny teknologi, snygg design och massor av körglädje

Precis som att varje affär är unik har också varje förare olika behov. Det är en stor investering att köpa ett nyttofordon, så det är viktigt att välja rätt. Hedin Bil är experter på Ford och hjälper dig hitta rätt Ford transportbil för ditt ändamål. Ford erbjuder allt från maximal nyttolast till rätt takhöjd och bränsleeffektivitet. Eller varför inte den spännande pick-up-modellen Ford Ranger? Ta en titt på Ford Transports business-modeller. Arbetsfordon fullpackade med ny teknologi, snygg design och massor av körglädje.


Ford Sverige 100 år – Jubileumsdagar 8–21 april

Vi firar Ford Sveriges första 100 år med starka jubileumserbjudanden. Nu ingår 3 års fri service och 6 mån fri försäkring!

 

Snabba leveranser

När du hittat din transportbil som passar dig och dina behov behöver du inte vänta länge på att komma igång – vi har snabba leveranser!

 

Låga månadskostnader

Med låga månadskostnader och en transportbil som alltid levererar och lever upp till dina förväntningar, kan du fokusera på annat. Upptäck hela vårt utbud av transportbilar och låt resan börja hos oss på Hedin Bil.

HÄR KÖPER DU FORD TRANSPORTBILAR

Auktoriserad service för Ford transportbilar

För att du som Ford transportbilskund ska känna dig trygg på vägarna och om något skulle hända så erbjuder vi diagnos inom 4 timmar, service inom 24 timmar, reparation inom 48 timmar samt hämta och lämna service. Alla våra auktoriserade Ford-verkstäder använder Ford originaldelar och hos våra specialutbildade tekniker är din transportbil i säkra händer.