STOLT HUVUDPARTNER TILL FRÖLUNDA HOCKEY CLUB

Bästa Medlem och Partner.

Ford genom Ford Hedin Bil har nöjet att vara Huvudpartner och leverantör av bilar till Frölunda Hockey Club. Det är vi mycket stolta över. Spelare, ledare och personal åker nu omkring i våra fina Ford-bilar av senaste modell. Det är vi också mycket glada för.


För dig som Partner

Nu har vi möjligheten att erbjuda dig som Företag och Partner till Frölunda Hockey möjligheten att köpa en Ford-bil till mycket förmånliga och exklusiva villkor. Vi hjälper er genom att ni kontaktar vår företagssäljare Christoffer Edgren, se nedan.
Genom att nyttja den här möjligheten bidrar du också till föreningens ungdomsverksamhet

 

För dig som Medlem

Vi vill också erbjuda dig som medlem en möjlighet att köpa en bil till ett mycket bra pris. Vi har ett begränsat antal vouchers till förfogande för medlemmar. Kontakta vår säljare Niklas Axén så hjälper han med bästa lösning.För alla  Medlemmar (privatköp)  erbjuder en voucher som kan användas till alla nybilsköp. Denna kan användas till att sänka bilen pris, privatleasingpris, vinterhjul eller tillbehör. Genom att nyttja den här möjligheten bidrar du också till föreningens ungdomsverksamhet.

Vi hälsar dig välkommen till Ford Hedin Bil och du vänder till: 

Företag: Christoffer Edgren
Tel: +46 31-751 75 07
Mail:  christoffer.edgren@hedinbil.se  

Privatperson: Niklas Axén  
Tel:  +46 31-751 75 13
Mail:   niklas.axen@hedinbil.se

Erbjudande
Under perioden 2022-02-15 – 2022-05-31 kan Medlem och Partner köpa bil till förmånliga priser.


*Denna voucher kan inte användas som kontantinsats eller växlas in till kontanter.Vid köp av bil hos oss under tiden för erbjudandet får man möjlighet att välja någon av dessa dekaler på bilen sidor beroende på om man är Supporter (medlem) eller Partner (företag)

Värdecheck 6000 kr inkl. moms kan användas en per bil och gäller under perioden 2022-02-15 –2022-05-31 på ett begränsat antal bilar, det kan ej kombineras med andra avtal eller kampanjer.Erbjudandet gäller enbart medlemmar i Frölunda Hockey och Partners till Frölunda Hockey. Medlemsbevis skall visas upp och Hedin Bil kommer att spara information om detta.

*Rabatterna går inte kombinera med andra kampanjer eller avtal.