isuzu

Isuzu är en av Asiens största tillverkare av transportbilar

Isuzu bygger cirka 750 000 fordon per år, varav hälften är Isuzu D-Max pickuper. Nästan ett helt århundrade av biltillverkningens DNA har gått rakt in i Isuzu D-Max vilket borgar för ett fordon med högsta kvalitet och hållbarhet.

Med avseende på lastförmåga, bränsleförbrukning, skatt, servicekostnader och nu även dragvikt, finns det ingen annan pickup på marknaden som är så komplett som Isuzu D-Max.

Hållbara och kostnadseffektiva fordon

Isuzus CNG (Compressed Natural Gas) fordon är ett tydligt exempel på företagets engagemang för hållbara och miljövänliga transportlösningar. CNG är ett renare och mer miljövänligt alternativ till traditionella bensin- och dieselförbränningsmotorer, och Isuzu har utnyttjat denna teknik för att skapa effektiva fordon med låga utsläpp.
 
Med CNG-teknologin använder Isuzu komprimerad naturgas, vilket är en bränslekälla som vid förbränning genererar betydligt färre skadliga utsläpp, såsom koldioxid (CO2), kväveoxider (NOx) och partiklar. Detta innebär att Isuzus CNG-fordon bidrar till bättre luftkvalitet och minskade utsläpp av växthusgaser. Samtidigt som de är miljövänliga, är Isuzus CNG-fordon också kostnadseffektiva och pålitliga alternativ, vilket gör dem till ett klokt val för alla som söker både hållbarhet och ekonomisk fördel i sin transport.

HÄR KÖPER DU ISUZU