jaguar

Lika dynamisk som namnet och logotypen antyder

Ta reda på mer om Jaguars prisbelönta inställning till design och produktion av bilar och vad som gör dem lika levande som du. Upplev nervkittlande prestanda och smidiga egenskaper med lyx, hantverk och avancerad teknik under en provkörning med Jaguar på Hedin Bil. Det finns inget bättre sätt att lära känna Jaguar än att komma nära inpå bilarna – så välkommen in på din närmsta Hedin Bil återförsäljare och upplev Jaguar.

Vi har bilar för omgående leverans. Du hittar även stort utbud av begagnade Jaguar-modeller hos oss. Hitta bilen som passar dina behov helt enkelt.

 

100 % elbil Jaguar I-PACE

Jaguar I-PACE är en elbil med klass, attityd och historia. 2019 blev den utsedd till både Årets Bil i Europa och Årets Bil i Världen. I-PACE är inte bara en prisvinnande elbil som släpper ut noll lokala avgasutsläpp – det är framförallt en Jaguar.

Kompromisslös prestanda, tydliga sportbilsegenskaper, upp till 470 km räckvidd, millimeterprecis viktfördelning, ett direkt vridmomentpå 700 Nm och 0–100 km/h på 4,8 sekunder.

 

Fleeterbjudande

Jaguar är en bra kollega för ditt företag. Du får en sofistikerad, karakteristisk och tekniskt avancerad bil. Långa serviceintervall och höga andrahandsvärden innebär utmärkt värde för företaget. Att köra Jaguar som tjänstebil innebär att ha en bil som inspirerar och motiverar som är förvånande prisvärd. Jaguar är utrustade med ett stort antal tillval för att passa behov, uppfylla krav och tillfredsställa förare.

 

Privatleasa en Jaguar

När du privatleasar en Jaguar ingår alla delar du älskar med att ha en bil, utan att ens behöva äga den. Här hittar du våra senaste privatleasing erbjudande. Välkommen till ett helt bekymmersfritt och oemotståndligt bilinnehav!

 

Här kan du upptäcka ännu mer om Jaguar

HÄR KÖPER DU JAGUAR