land rover

Land Rover – utöver det vanliga

Ända sedan 1948 har Land Rover tillverkat äkta 4×4-fordon med verkligt bred kompetens genom hela modellprogrammet. Det är bilar som bland annat fokuserar på extra komfort, förstärkt design, tekniska detaljer och legendariska upplevelser för både arbete och för äventyr. Land Rover kommer att stanna kvar i förgrunden av avancerad design. Den mindre modellen av Range Rover är ett bevis för visionen som leder företaget framåt och håller det kvar i främsta ledet när det gäller teknik och konstruktion.

 

Auktoriserade serviceverkstäder

Vi på Hedin Bil har serviceverkstäder för Land Rover som har unik erfarenhet när det kommer till underhåll och service av bilen. Land Rovers har stränga standarder för kvalitet och service för att säkerställa att din nya bil och det uppfyller vi. Det finns garanti som ger ett fullt skydd för att maximal prestanda och säkerhet ska behållas.

Begagnade Land Rover

Vi har flertalet begagnade Land Rover och Range Rover på lager. När du köper en begagnad Land Rover får du inte bara en bil, utan även mer än 65 år av innovation och äventyr.

Hos Hedin Bil kan du nu hitta ett brett sortiment av Land Rover och Range Rover, allt från begagnat till nytt. Låt oss presentera dig för upplevelser utöver det vanliga med Land Rover.

Här kan du upptäcka ännu mer om Land Rover

HÄR KÖPER DU LAND ROVER