mercedes-benz lastbilar

Mercedes-Benz Lastbilar hos Hedin Bil

Just nu har vi många lagerbilar för omgående leverans – till mycket förmånliga priser. Vänta inte för länge bara för antalet är begränsat.

Stort modellutbud

Vi har lastbilar för Fjärrtrafik: Nya Actros och Nya Actros SLT tungdragare. Entreprenadtrafik: Arocs, Arocs upp till 250 ton och Atego. Distributionstrafik: Nya Actros, och Atego. Special Trucks: Econic.

Mercedes-Benz serviceavtal BestBasic

Tydligt beräkningsbara kostnader utan överraskningar – serviceavtal förenklar den långsiktiga planeringen med attraktiva månadskostnader. För att din lastbil ska behålla sitt värde används uteslutande Mercedes-Benz originaldelar. Individuellt skräddarsydda servicepaket ger maximal mobilitet och bidrar till att undvika driftstopp.

Påbyggnationer och ombyggnationer

Vi hjälper dig med påbyggnationer och ombyggnationer på din Mercedes-Benz Lastbil. Vi erbjuder kundanpassade lösningar och har samarbetspartners som kan hjälpa dig med dina önskemål.

Service och verkstad

Vi har topputbildade medarbetare och en effektiv reservdelslogistik gör att du och din lastbil snabbt är tillbaka ute på vägen.

Passa även på att titta på vårt stora utbud av nya-, begagnade- och demobilar. Vi brukar säga att vi har en bil för alla.

HÄR KÖPER DU MERCEDES-BENZ LASTBILAR

Mercedes-Benz Uptime.

Våra lastbilar har dussintals sensorer och integrerade system. De känner av temperaturer, tryck, nivåer, spänning och mycket annat. All data skickas löpande in till vårt system och analyseras direkt. Vid varje haveri analyseras allt som skedde innan haveriet. Det gör att systemet blir bättre och bättre på att räkna ut vad som kan vara på gång att ske. Idag kontrollerar systemet fler än 1.400 regler. Ett visst värde från en enda sensor kanske bara är en liten aning förhöjt och betyder i sig inte att något allvarligt är på gång att ske. Men i kombination med andra värden kan det betyda en förhöjd risk för problem. Och då kallas bilen in på en kontroll.

Actros är årets lastbil 2020

Vi ger dig en lastbil som alltid levererar och ger dig vad som krävs för att dina affärer ska rulla. Med Mercedes-Benz lastbilar blir ditt arbete betydligt enklare, oavsett vilken bransch du jobbar i. Det breda modellutbudet täcker upp företagets behov.

Vann Truck of the Year

Kunniga journalister från flertalet europeiska länder har valt Mercedes-Benz Actros till årets bästa lastbil 2020. Framgångarna för lastbilen började redan 1997. Med nio vinster är Mercedes-Benz lastbilar ett av de mest framgångsrika bilarna för innovativ utveckling, som är grundkriteriet i urvalsprocessen för den internationella juryn förTruck of the Year. Tävlingen finns även för personbil och transportbil.

Med sin mångsidighet och flexibiliteten kan du välja en lastbil som passar dina behov perfekt. Vi på Hedin Bil visar dig kvalitet som standard – genom Mercedes-Benz lastbilar.

Euro 5 motor blir förbjudna i miljözoner

Det är högtid att byta ut Euro 5 innan värdet faller. Miljözon klass 1 – Miljözon för tunga fordon. Grundregeln är att ett fordon får köra i en miljözon i åtta år från första registrering i Sverige, innevarande år oräknat.

Undantag från den grundregeln är att:

• Fordon som uppfyller utsläppsklass Euro 5 får köra i en miljözon till och med utgången av 2020.

• Fordon som uppfyller utsläppskrav enligt Euro 6 får köras obegränsat i denna miljözon.

Vill man vara säker på att kunna köra i städer med miljözon bör man uppgradera till ett fordon med den senaste utsläppsklassen redan idag. Lägg din tid på att köra istället för att köpa!

På Hedin Bil har vi just nu flera lastbilar i lager för omgående leverans.

Köp Mercedes-Bens lastbil hos oss

Kontakta oss eller din lastbilsäljare på Hedin Bil så hjälper vi er med allt som rör lastbilar och din fordonsflotta. Vi hjälper dig med hela affären, så varmt välkommen till oss!

Hitta närmaste anläggning och kontaktuppgifter längre ner här på sidan.

VI KÖPER DIN LASTBIL

Vill du sälja din lastbil? Då köper vi gärna den av dig.