Van pro Center

På Van ProCenter är vi rustade för att hålla din verksamhet rullande

Nya Van ProCenter är din garanti för att du ska få den bästa rådgivningen och servicen när det gäller din transportbil. Här hittar du alltid rätt transportbil och den främsta expertisen inom allt som rör bilen och din verksamhet – oavsett bransch eller intresseområde.

Pro Utbud

Transportbilar till alla branscher och professionell hjälp att välja rätt. Du kan alltid lita på att ditt Van ProCenter har ett extra stort utbud av utställnings- och demobilar. Du kan också titta närmare på olika typer av inredningar och tillbehör som passar just dina behov.

Pro Service

Marknadens bästa transportbilsservice handlar om mycket mer än bara själva serviceåtgärderna
Vårt omfattande Pro Service-program inkluderar bland annat:

  • Omfattande verkstadsservice
  • Glasreparation och stenskott
  • Däckhotell
  • Jourhavande transportbilsmekaniker dygnet

Pro Expertis

Hos oss finns experterna som ger dig råd utan krångel och som förstår sig på din verksamhet. Därför kan du vara säker på att vi vet vad vi pratar om, oavsett om det handlar om påbyggnader eller invändig utrustning – eller om du behöver träffa en vagnparksspecialist.

Pro Öppettider

Kortare väntetider och längre öppettider. Du har bättre saker att lägga tid på än att köa. Våra utökade öppettider gör oss inte bara maximalt tillgängliga – du får också tillgång till en egen parkeringsplats och kortast möjliga väntetid. På så sätt kan du vara säker på att tiden du är utan bil blir så kort som bara är möjligt. Du har ju trots allt en verksamhet att hålla rullande.

Pro Mobilitet

Vi har alltid ett brett utbud av ersättningsbilar tillgängliga, så att du kan hålla verksamheten i rullning även när din egen bil står stilla. Behöver du hyra en transportbil medan din egen bil är inlämnad på verkstaden? Har du behov av en eller flera extrabilar under intensiva arbetstoppar? Med ett brett utbud av transportbilar och tjänster kan du lita på att vi hittar en snabb lösning, så att du kan koncentrera dig på det som är viktigast: din verksamhet. Med MobiloVan är du dessutom garanterad upp till 30 års bekymmersfri körning.