Ram trucks

RAM Trucks – byggd för att köras

Med en RAM kan du uppleva alla livets äventyr och utmana det vanliga. Vi på Hedin ser till att hitta den rätta modellen för dig – det är bara att berätta vad du vill ha, så finner vi en matchning för dig. Fokus ligger på avancerad teknologi, effektivitet, kraftfullhet och det lilla extra i vardagen.

Pickupernas pickup

RAM är världsledande inom pickuper och det är inte utan anledning. RAM är en kraftfull bil med hög prestanda för riktigt tuff terräng, påfrestande väglag och tunga arbetsuppgifter. En amerikansk truck för dig som är ute efter körglädje paketerat i en robust och exklusiv design. Det amerikanska bilmärket Ram Trucks har gjort sig känd för att leverera bilar med hög komfort, den senaste tekniken och med fokus på hästkrafter. Mer pickup än detta är svårt att hitta.

Unikt operationellt leasingerbjudande

Tillsammans med Unifleet.se ger vi dig möjligheten att göra ditt bilägande ännu enklare. Köp till Unifleet-paketet och få serviceavtal, försäkring, app med körjournal samt ett förmånligt drivmedelserbjudande på köpet. Dessutom får du allt samlat på en faktura.

Miljöfordon med en skatt på cirka 2 791 kr per år.
RAM 2022 är godkända och registrerade som miljöfordon, då de går att köra på E85 och vanlig bensin eller en kombination av dem båda. Detta medför att bilarna får en vägskatt på cirka 2 791 kr per år.  

Enormt låg vägskatt för en pickup och speciellt med tanke på att den har 401 hk.

RAM-serien består av flera modeller, alla utrustade med 5,7L HEMI® V8, 8-växlad automatisk 4WD. Välj mellan Classic, Laramie, Limited eller TRX.

HÄR KÖPER DU RAM TRUCKS