Hitta dina däck och fälgar

Vi hjälper till med allt kring däck och hjul

Vi har ett brett utbud av däck och däcktjänster. Hos oss erbjuder vi ett komplett utbud av däck och däcktjänster som gör ditt liv med bilen både säkert och bekvämt. Dessutom finns våra duktiga däckexperter tillgängliga via chat för att guida och ge råd så att du hittar de däck och fälg som passar bäst för just din bil.

 

Om du vill ha hjälp med hjulskifte, däckhotell eller byta däck på befintligt hjul så hjälper våra anläggningar gärna till. När du kommer till kassan väljer du enklast vad du behöver hjälp med och bokar tid på närmsta verkstad. Varje säsong skiftar vi hjul på tusentals bilar. Låt oss hjälpa även dig med hjulskiftet på din bil så får du mer tid till annat.

Så handlar du

På Hedinbil.se kan du handla säkert och tryggt. Behöver du hjälp kan du direkt ställa frågan i vår chat som har öppet vardagar 08.30-18. Du hittar enkelt rätt hjul till din bil via vår guide ovan. När du valt rätt hjul så kan du välja att få varorna hemlevererade eller boka tid för hjulskifte på våra verkstäder, direkt i kassan.

Läs mer