wallbox pulsar plus

Wallbox Pulsar Plus

Kombination av kompakt storlek och kraftfulla funktioner gör Pulsar Plus till det idealiska valet för ditt hem. Pulsar Plus levereras med en integrerad kabel och är kompatibla med elbilar och hybridbilar från alla bilmärken.Powerboost – fulldynamisk lastbalansering ingår så att laddboxen inte överbelastar huset och säkringen bryts. En trygg, framtidssäkrad laddbox.

Lätt att använda: Om du aldrig använt en laddare tidigare är Pulsar Plus perfekt för dig. En laddare så enkelt att du inte ens behöver läsa bruksanvisningen.

Statusljus: En snabb blick räcker för att veta allt om Pulsar Plus. Tack vare dess statusbelysning vet du huruvida Pulsar Plus fortfarande laddar din bil eller om laddningen redan är färdig.

Liten men kraftfull: Vår avancerade teknik i ett nötskal. Pulsar Plus kombinerar effektiv kraft och kompakt storlek. Den har alla funktioner du behöver och ser ändå snygg och liten ut i hemmet. Den har en laddningskapacitet på upp till 22 kW och är utvecklad och producerad i Europa för nordiska förhållanden.

Smarta funktioner: Övervaka statusen och styr din laddare på distans från var som helst i världen via Wallbox App. Programmering för att ladda när priset på el är billigare. Statistik går att avläsa i realtid. Skydda laddaren genom att låsa den från oönskad användning.

ECO-SMART: Med ”Eco-Smart” kan du ladda elbilen på det mest effektiva och hållbara sättet med ”grön el” från dina solceller eller vindkraftverk. Laddaren kan ställas in på något av två laddningslägen:

 • Eco: Ger minimal användning av energi från elnätet under laddning av elbilen genom att all tillgänglig grön el väljs. I eco-läget känner laddaren kontinuerligt av grön tillgänglig el som inte används för byggnaden och kombinerar den med el från elnätet för att ge tillräcklig laddning.
 • Helt grön: Använd uteslutande grön el för laddning av bilen. I läget Helt grön känner laddaren av om det finns tillräckligt med grön el för laddning av elbilen. Laddningen startas endast om det gör det, och all laddning sker alltså med grön el.
 

Köp den hos din närmaste anläggning >

Vad kostar Wallbox Pulsar Plus?

Wallbox Pulsar Plus finns i vit eller svart med 5 m kabel.

 • Pris inkl installation efter avdrag för grön teknik*: 12 345 kr
 • Pris inkl installation: 24 700 kr

Läs mer om avdrag för grön teknik på skatteverket.se

Detta ingår i Grundpaketet med Wallbox

Installation av laddbox med 5 meter fast laddkabel (7m +500 kr), inbyggt DC-skydd, 3-fasmatad laddbox installerad för effekt 11 kW samt installation av personskyddsautomat.Upp till 15 meter matarkabel (vit) installerad på vägg.Inkoppling i befintlig el-central.Montage av laddbox på vägg.2 st håltagningar i lätt vägg.PowerBoost - dynamisk lastbalansering.Garanti i två år lämnas av din installatör.

Laddstation Installerat och Klart – Hur fungerar det?

För att du ska få det bästa laddsystemet för dig och din bil behöver det anpassas efter dina behov och din fastighet. Därför bör du titta på en lösning som inkluderar både laddstation och installation och där lösningen är anpassad efter din fastighets förhållanden. När du köper en laddstation enligt konceptet Installerat och Klart! kan du känna dig trygg i att din laddstation kommer att leva upp till dina förväntningar och behov. En godkänd installatör gör en översyn av din elanläggning och utför en behovsanalys för att dimensionera ditt laddsystem efter husets förutsättningar och ditt körmönster. När analysen är genomförd installeras laddstationen och du får en genomgång av ditt system.När du beställer en laddstation Installerad och Klart, har du även ha rätt att nyttja det nya rotavdraget för Grön teknik.

Vad innebär avdraget för Grön teknik?

I syfte att underlätta omställningen till fossilfri fordonsflotta har regeringen infört en ny skattereduktion för arbets- och materialkostnader vid installation av laddstationer till elfordon. De nya reglerna börjar gälla från och med 1:a januari 2021. Skattereduktionen liknar den som finns för rut- och rotavdrag och hanteras av installatören. Skattereduktion ges med 50 procent av kostnaden för arbete och material och dras av direkt vid köpet. Om man kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt man har betalat in under året och vilka andra avdrag som har gjorts. Läs mer om skattereduktion för Grön teknik på skatteverket.se.

Specifikationer:

 • Laddare: AC
 • Kontakt: typ 1 eller typ 2 (7,4 kw) / typ 2 (11 kw och 22 kw)
 • Laddningsläge: Läge 3
 • Vikt: 1 kg (utan kabel)
 • Kabel: 5 m (7 m tillval)
 • Maximal effekt: 7,4 kW (1 Fas) / 22 kW (3 Fas)
 • Maximalt ström (per fas): 7,4 kW 32 A (1P) / 11 kW 16 A (3P) / 22 kW 32 A (3P)
 • Justerbar spänning: från 6A til 32A