Dela upp köpet?

Resurs Bank  – Betala som du vill, i din takt

Välj själv hur du vill betala när du får din första faktura, i slutet av nästa månad.

Så här funkar det

I samarbete med Resurs Bank ger Hedin Bil dig möjligheten att välja hur du vill betala – allt på en gång, eller lite i taget. Du gör ditt val i lugn och ro när du får din första faktura, månaden efter köpet. 

  • Du får fakturan efter 30–60 dagar.
  • 4 månaders kostnadsfri delbetalning.
  • Kredit upp till 60 000 kr.

Betala lite i taget

Med ett Hedin-konto kan du delbetala kostnadsfritt i 4 månader. Vi bjuder alltid på 30–60 dagars kostnadsfri kredit, vilket innebär att det dröjer minst en månad innan det är dags att betala. Du kan handla med kontot vid fler tillfällen och ta del av samma flexibla betalningsalternativ varje gång.

Representativt exempel: Vid ett kreditbelopp om 10 000 kr med rörlig årsränta om 0 % och 12 månader återbetalningstid uppgår den effektiva räntan till 10,57 %. I exemplet ingår administrationsavgift om 29 kr per månad och uppläggningsavgift om 245 kr. Det ordinarie månadsbeloppet att betala är 863 kr och det sammanlagda beloppet att betala blir 10 593 kr fördelat på 12 avbetalningar. Exemplet, som är beräknat 2020-12-10, förutsätter att ränta och avgifter är oförändrade under hela kreditperioden. Avrundning till närmaste högre krona tillämpas. Den effektiva räntan är beräknad i enlighet med Konsumentverkets allmänna råd om konsumentkrediter. Vi reserverar oss för eventuella tryckfel och ändringar.