Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Du godkänner användningen av cookies genom att stänga denna ruta eller surfa vidare på webbplatsen. Läs mer

Välkommen till Hedin Bil

Vi är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster.

Därför brukar vi säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för dig. För oss handlar det om att matcha dina behov och önskemål med rätt produkt eller tjänst. Att möjliggöra dina planer. Vårt breda utbud och djupa kunskap ger dig mer. Mer körglädje. Mer stil. Mer fart. Mer valfrihet. Mer utrymme. Mer miljötänk. Mer trygghet. Mer skoj.

Mer för dig - helt enkelt.

Information om företaget

Kvalitets- & miljöpolicy

Kvalitets- och miljöfrågorna är två mycket viktiga områden i Hedin Bils strävan att ta hänsyn till koncernens samtliga intressen i hela sin affärsverksamhet. Sedan 2005 innehar Hedin Bil-koncernen certifikat enligt ISO 9001 och ISO 14001.

Personuppgifter & integritet

För att kunna ge dig som kund den bästa servicen vill vi gärna veta lite mer om dig. Och vi berättar gärna mer om oss. Vet vi lite mer om varandra kan vi hjälpas åt med det som får vardagen att fungera lite bättre.

Investor relations

Vill du få lite fördjupad insikt om vår ekonomiska utveckling, ta del av nyheter om koncernen eller bara få lite mer detaljer om vår historia? Allt detta, och mer därtill, kan du finna under rubriken Investor Relations.

newspaper

Nyheter & marknadsinformation

I.A. Hedin Bil har som mål att underlätta marknadens förståelse för företaget genom tydlig information. Därför publicerar vi löpande aktuella nyheter om företaget.

Ta del av aktuella nyheter

Läs mer om Hedin Bil

Våra samarbetspartners

Våra samarbetspartners är bolag som vi har långa samarbeten med. Tillsammans strävar vi efter att ge våra kunder mervärden i allt från det stora till det lilla.

Hedin Bils historia

Familjeföretaget Hedin Bil grundades av far och son, Ingemar och Anders Hedin, i Borås 1985 när den första Hedin Bil-anläggningen förvärvades.

För leverantörer

Vi på Hedin Bil värdesätter våra leverantörer - tillsammans skapar vi fantastiska tjänster och produkter för både våra kunder och våra anställda.