Hedin Certified

Hedin Certified – för en trygg, enkel och prisvärd bilaffär.

Att köpa och sälja begagnade bilar tycker vi ska vara tryggt, prisvärt och enkelt. Det är därför vi har utvecklat Hedin Certified – ett helt nytt koncept för begagnade bilar. Vi kombinerar låga, fasta priser på bilarna vi säljer med snabb och personlig service. På så sätt får du en trygg, prisvärd och enkel affär oavsett om du behöver köpa eller sälja bil.

En bil klassad som Hedin Certified är noga utvald och kvalitetskontrollerad med godkänt resultat, den omfattas av garanti, är försäkrad och har en schysst prislapp. För enkelhetens skull är det dessutom fri leverans till över 80 olika Hedin Bil anläggningar i hela Sverige.

14 dagars bytesrätt

Kunden har möjlighet att ångra sitt köp och byta till en likvärdig bil i samma prisklass under förutsättning att detta görs inom 14 dagar från köp och med en genomförd körsträcka på maximalt 1000 km (gäller endast hos samma återförsäljare). Kostnad för kunden är begränsad till max. 5 000 kr.

14 dagars försäkring

Bilen är försäkrad i 14 dagar. Efter det kan kunden fortsätta att teckna en förmånlig försäkring via IF.

12 månaders garanti

Gäller för begagnade bilar som säljs på Hedin Bils anläggningar. Certified Garantin ersätter plötsligt uppkomna elektriska och mekaniska fel på bilens samtliga elektriska och mekaniska komponenter (med vissa undantag). Certified Garantin gäller bara ägaren, sker ett ägarbyte upphör garantin.

köp bil