Hedin-Koncernen

Hedin Bil är del av Hedin Mobility Group

Hedin Bil är en ledande återförsäljargrupp på den svenska fordonsmarknaden. Gruppen består av ett flertal företag som sammanlagt driver över 100 fullserviceanläggningar och sysselsätter över 2 000 personer.

Hedin Bil är en del av Hedin Mobility Group som är en av Europas största fordonskoncerner. Hedin Mobility Group är verksamt inom import och distribution av fordon och reservdelar, återförsäljning av fordon, servicemarknadstjänster, samt tillhandahåller innovativa mobilitetstjänster.

Läs mer om Hedin Mobility Group på hedinmobilitygroup.com

Nyheter och press

Företagsnyheter om Hedin Bil publiceras av Hedin Mobility Group på bolagets hemsida via denna länk

Pressförfrågningar kring Hedin Bil hänvisas till Magnus Matsson, PR & Communication Manager på Hedin Mobility Group: press@hedinmobilitygroup.com eller 031-790 00 82.

Övriga presskontakter inom Hedin Mobility Group hittar du via denna länk.

Finansiell information och hållbarhet

För finansiell information och hållbarhetsinformation hänvisas till Hedin Mobility Group AB:s rapporter, som finns tillgängliga på bolagets hemsida via denna länk.

 

Visselblåsning

Hedin Mobility Group strävar efter öppenhet och transparens på arbetsplatserna. Visselblåsartjänsten ger en plattform för att rapportera misstänkta felaktigheter som påverkar människor, organisationen, samhället eller miljön, vilket möjliggör förebyggande eller korrigering av problem.
Läs mer om visselblåsning här.