Hedin Group bygger för fortsatt framgång

Hedin Group har under många år vuxit i snabb takt, och som en konsekvens har många avdelningar och avdelningar vuxit ur sina befintliga lokaler. Nu byggs ett nytt huvudkontor för att samla flera av bolagen och de administrativa verksamheterna inom Hedin Group på Jolengatan i Eklanda, Mölndal. Det är en skulptural byggnad som tar plats vid entrén till Mölndal. Den präglade metallfasaden vittnar om elegans och precision. Insidan välkomnar med en mjukare miljö där den öppna entréhallen bjuder in till sociala möten likväl som god mat och moderna arbetsplatser.

En arbetsplats för framtiden

Lokalerna omfattar cirka 15 000 m2. Förutom att tekniken, kontoren, mötesplatserna med konferensanläggning med en stor hörsal verkligen utförs med fokus på framtidens behov, adderas även mjuka värden såsom en trivsam gemensam matsal, café och en restaurang i toppklass samt ytor för spontana möten och samtal.

Medarbetaren i fokus

Att komma till kontoret ska vara mer än bara arbete. För att fortsatt vara attraktiv som arbetsgivare och bygga vidare på framgången, måste vi stärka och bygga vidare på vår viktigaste resurs – medarbetarna! Rörelse i vardagen är en extremt viktigt framgångsparameter, med medarbetare som mår riktigt bra kommer också ökad trivsel och förbättrat resultat. Därför kommer även möjligheterna för fysisk aktivitet bli de bästa för alla inom Hedin Group. Kontoret förses med ett välutrustat gym, boulebanor och en padelhall med två banor. I direkt anslutning till kontoret finns även natursköna promenadstråk, trots att närheten till Mölndals centrum och Göteborg är påtaglig.

Inflytt 2022

Flytten planeras äga rum senhösten 2022 och är ett led i koncernens långsiktiga satsning på att skapa en än mer modern och hållbar arbetsplats för närmare 500 kontorsplatser.

Bildspelet visar illustrationer över Hedin Groups nya huvudkontor.

Är du intresserad av att bli en del av vår fortsatta resa?

Vi söker kontinuerligt efter drivna och kompetenta medarbetare till våra många verksamheter. Följ oss gärna i våra sociala kanaler, och håll ett öga öppet efter lediga tjänster på vår karriärsida  som passar din profil. Vi ser fram emot att träffa dig!

SE PROJEKTET PÅ TUVE BYGGS SIDA