Halo Smart laddbox med kostandsfri molntjänst

Ladda bilen hemma med Halo Smart Laddbox

Charge Amps Halo

Halo är en smart laddbox med inkluderad molntjänst och är anpassad för det nordiska klimatet med sin IP66 klassning. Den 7,5 meter långa kabeln håller sig mjuk och smidig även i kallt klimat och är därmed lätt att hantera. 

Ett schuko-uttag på undersidan gör att du lätt kan koppla in dammsugare, gräsklippare eller kanske ladda din el-cykel. Den inkluderade molntjänsten ger full kontroll, historik och översikt med möjlighet till schemaläggning, timer och automatiska rapporter.

Kontakta oss för mer information. Du hittar din närmaste anläggning här.


monterat & klart

18 995 kr

monterat & klart pris efter skattereduktion

9 495 kr*

Detaljrik design

Charge Amps Halo har blivit en favorit bland användare på grund av sin stilrena design, smarta detaljer och praktiska funktioner. Den fungerar som både en laddbox och en kabelhållare, och den guidande LED-belysningen gör den användarvänlig även i mörka miljöer.

Med dessa egenskaper har Halo etablerat sig som en av marknadens mest populära laddboxar.

laddbox som passar nordisk klimat

Laddboxen är gjord i aluminium och tål att användas i temperaturer från -25°C ända till 45°C. Den fasta kabeln som ingår är förstärkt och håller sig böjbar och smidig även när temperaturen går ner.

Med IP 66 har Charge Amps Halo högst IP-klass av alla laddboxar på marknaden, med utmärkt tålighet mot damm, smuts och vatten.
 Med dessa egenskaper kan man alltid känna sig trygg för en hållbar laddning under krävande förhållanden. 

Teknisk specifikation

  • 3 fas
  • Strömstyrka 32A
  • Maximal effekt 11 kW
  • Stöd för lastbalansering
  • Utrustad med WIFI och RFID
  • Mått 262 x 159 x 203 mm
  • Material i aluminium
  • Vikt 4 kg

*Från och med den 1 januari 2021 kan du som privatperson få skattereduktion med upp till halva beloppet på installation av laddboxar, exklusive reskostnad. Skattereduktionen omfattar max 50 000kr per person och år. Du kan läsa mer om skattereduktionen hos Skatteverket.