Vi håller stängt under midsommarhelgen!

Under Midsommarhelgen 21-23/6 håller alla anläggningar stängt. Vi önskar er välkomna tillbaka igen efter ert midsommarfirande. Glad midsommar önskar vi på Hedin Bil!

VÅR HISTORIA

Alla resor har en början, det har också historien om Hedin Bil

Även om vår blick är riktad mot framtiden är det ibland både lärorikt och inspirerande att ta en titt i backspegeln.

Familjeföretaget Hedin Bil grundades av far och son, Ingemar och Anders Hedin, genom att man i Borås 1985 förvärvade det som skulle bli den första Hedin Bil-anläggningen. Under 1990-talet expanderade företaget vidare utmed västkusten genom förvärv i bland annat Helsingborg, Ängelholm, Halmstad och senare även Göteborg och Kungsbacka.

Under 2000-talet fortsätter tillväxten och flera märken som Citroen, Cadillac, Mitsubishi och KIA tillkommer. Nya anläggningar förvärvas också och koncernen etablerar sig i bland annat Trollhättan, Uddevalla och på flera orter i Småland.

I början av 2010-talet genomförs flera omfattande nybyggnationer och upprustningar och bland annat invigs helt nybyggda anläggningar i Borås, Varberg och Kungsbacka. Årtiondet fortsätter med ett stort antal nybyggnationer och förvärv i bland annat Uppsala. Koncernen kliver också på allvar in på Stockholmsmarknaden. Flera nya bilmärken tillkommer, bland annat välkomnas Ford in i koncernen genom flera dedikerade anläggningar på både väst- och östkusten. Ett stort steg tas också genom förvärvet av Miklagruppen som placerar Hedin Bil på den norska marknaden, samtidigt som BMW och Mini tillkommer som märken. Den internationella expansionen tar fart ännu mer iochmed att Hedin Bil etablerar sig som återförsäljare av Mercedes-Benz på den Belgiska marknaden.

2018 är också året då koncernen passerar en milstolpe genom att förvärva anläggning 100.

Blickar vi tillbaka ser vi en fantastisk tillväxtresa som pågått i många år. Vi är idag där vi ska vara - som en av nordens största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster.

Vi brukar säga att vi har något för alla. Men egentligen är det ju bara en sak som är viktig: Vi har något för varje unik kund. För oss handlar det om att matcha kundens behov och önskemål med rätt produkt eller tjänst. Att möjliggöra planer. Vårt breda utbud och djupa kunskap ger våra kunder mer. Mer körglädje. Mer säkerhet. Mer stil. Mer fart. Mer valfrihet. Mer utrymme. Mer miljötänk. Mer sport. Mer trygghet. Mer skoj.

Mer för dig - helt enkelt.

Och precis så tänker vi fortsätta även i framtiden - för den mest spännande resan har vi alltid framför oss!

LEDIGA JOBB

Är du intresserad av att arbeta hos oss? Vi är ett snabbväxande företag och letar kontinuerligt efter skickliga och entusiastiska medarbetare. Vilken tjänst är rätt för dig?