Kia Stonic


Pris
269 600 KR

Privatleasing

3 995 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 12 månader

Smarta lånet

3 426 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

3 404 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Kia Stonic – en smartare crossover

Kia Stonic är en funktionell crossover som bjuder på en trivsam och pigg körupplevelse. Fylld till bredden av intelligent teknik som assisterar dig vid körning. Låt denna kaxiga crossovern med SUV-karaktär och modern design bli ett med dig. Låt den pigga uppdaterade motorn visa sann körglädje. Med en pekskärm på 8” i kombination med DRIVE WISE får du möjlighet att luta dig tillbaka i de bekväma sätena och njuta av fantastisk körning. Kontakta säljare

Utrustning i Kia Stonic 1.0 T-GDI 120 HK DCT 48V (ett urval)

  • Farthållare
  • Fjärrstyrt centrallås
  • Autobroms, inkl. fotgängarskydd
  • 8" pekskärm för spegling av mobiltelefoner via Apple CarPlay™ och Android Auto™
  • Bluetooth® med röststyrning
  • 6 st. krockkuddar och krockgardiner
  • Parkeringssensor bak

Läs mer om Kia Stonic här

Produktfakta Erbjudandet gäller ordertecknade lagerbilar t.o.m. 31/12-2023 och registrerade senast 31/3-2024, begränsat antal och kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal.Bränsleförbrukning blandad körning Stonic 6 l/100 km och CO2-utsläpp 133 g/km enligt körcykeln WLTP. Klimatbonus beslutas och utbetalas av Transportstyrelsen och kan vara lägre för juridiska personer än angivet belopp. Bilarna på bilderna kan vara extrautrustade.


Privatleasing

Månadskostnad 3 995 kr/mån
1000 mil
12 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 3 404 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 3 426 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren