Kia e-Soul


Pris
504 800 KR

Privatleasing

8 095 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 12 månader

Smarta lånet

6 415 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

6 373 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Upptäck helt elektriska Kia e-Soul

En elbil utöver det vanliga

Kia e-Soul är en helt eldriven crossover med kaxig design som ger en mjuk, tyst och behaglig körupplevelse med en räckvidd på upp till 452 km. Elbilen erbjuder mer kraft än någonsin, är mer modern, har en längre räckvidd och tidsenlig teknologi. Kia e-Soul har en helt ny motor som ger dig 204 hk och accelererar från 0–100 km/h på på bara 7,9 sekunder.

452 kilometers körning på en enda laddning

Kia e-Soul ger upp till 452 kilometers körning på en enda laddning med hjälp av två avancerade drivlinor. Du får en körupplevelse med räckvidd och flexibilitet starkare och större än tidigare. Helt nya e-Soul efterliknar sin föregångare men har uppdaterats för att utmana sin omvärld. Den har mer självförtroende än någonsin, den är roligare att köra och med starkare motor. Kontakta säljare

Serviceavtal

30 % rabatt på vårt serviceavtal vid köp av en ny Kia

Läs mer om Kia e-Soul här

Produktfakta Blandad elförbrukning e-Soul 15,7 kWh/100 km enligt WLTP. Kia e-Soul släpper ut 0 gram C02 vid körning. Erbjudandet gäller ordertecknade lagerbilar t.o.m. 31/12-2023 och registrerade senast 31/3-2024, begränsat antal och kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal.

Privatleasing

Månadskostnad 8 095 kr/mån
1000 mil
12 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 6 373 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 6 415 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren