Mercedes-Benz G-Klass

Månadskostnad (från) 10 926 kr/mån
Försäljningspris (från) 989 000 kr
Kontakta säljare

Mercedes-Benz G-Klass – Den eviga klassikern

G-Klass, eller G-Wagon som den kallas, har fyllt 40 år. Dess ikoniska element som alltid funnits med ger den en unik look. Med en funktionell och robust front har vagnen behållit sin karaktär över årtiondena. De två stora bakrutorna och det synliga reservhjulet på bakdörren är det som kännetecknar G-Klassen.

Den som tror att bilen enbart levererar i terräng har fel, för även på motorväg äger den området. G-Klass når en komfort och kraft på en helt unik nivå och för med sig en körglädje som förare till G-Klass sedan länge vant sig vid i terrängkörning.

G-Klass förenar motsatser. Här möter lyxen på äventyret och kärvheten förenas med omhändertagande och tryggt körande. I kupén gör de högkvalitativa materialen och det exklusiva utseendet att atmosfären förhöjs till en alldeles särskild nivå. Det är en känsla av absolut trygghet och säkerhet.

Här finns utrymme för alla passagerare. Komfortabla säten med klädsel av finaste nappaläder ger en känsla av trygghet och välj till massagefunktion som garanterar avslappning.

Eller uppgradera dig till: Nya Mercedes-AMG G 63 Edition 1. Lite lyxigare, lite snabbare. Kontakta säljare för mer information.

Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

Mercedes-Benz G-Klass


Hitta anläggning

Boka provkörning