Mercedes-Benz G-Klass


Pris
1 305 000 KR

Smarta lånet

16 582 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

16 473 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Mercedes-Benz G-Klass – Den eviga klassikern

G-Klass, eller G-Wagon som den kallas, har fyllt 40 år. Dess ikoniska element som alltid funnits med ger den en unik look. Med en funktionell och robust front har vagnen behållit sin karaktär över årtiondena. De två stora bakrutorna och det synliga reservhjulet på bakdörren är det som kännetecknar G-Klassen.

Beställ din G-Klass via oss

Den som tror att bilen enbart levererar i terräng har fel, för även på motorväg äger den området. G-Klass når en komfort och kraft på en helt unik nivå och för med sig en körglädje som förare till G-Klass sedan länge vant sig vid i terrängkörning. Kontakta säljare G-Klass förenar motsatser. Här möter lyxen på äventyret och kärvheten förenas med omhändertagande och tryggt körande. I kupén gör de högkvalitativa materialen och det exklusiva utseendet att atmosfären förhöjs till en alldeles särskild nivå. Det är en känsla av absolut trygghet och säkerhet. Här finns utrymme för alla passagerare. Komfortabla säten med klädsel av finaste nappaläder ger en känsla av trygghet och välj till massagefunktion som garanterar avslappning. Eller uppgradera dig till: Nya Mercedes-AMG G 63 Edition 1. Lite lyxigare, lite snabbare. Kontakta säljare för mer information.

Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 16 473 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 16 582 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren