DS DS 3


Pris
470 000 KR

Privatleasing

3 699 kr/mån

Pris inkl. moms


Smarta lånet

5 192 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

DS 3 Crossback E-Tense tar dig upp till 300 km på el

DS 3 crossback E-Tense är en elbil som inte kompromissar. Den 100% elektriska SUVen har en interiör som helt anpassats efter dina behov. Du kommer enkelt åt körinformation och instrumentbräda på den stora 10,3-tums pekskärmen i HD och den 7-tums digitala förardisplayen. E-Tense är en 100% elektrisk motor som kombinerar kraft och flexibilitet med fullständig tystnad och ger en sensationellt ny körupplevelse bakom ratten.

Elegant och teknisk interiör

Interiören är intuitivt utformad och tekniskt avancerad, med utmärkt isolering från ljud och vibrationer utifrån, så att du ska kunna fokusera helt på körglädjen. Frigör dina tankar under långa resor tack vare den toppmoderna DS Drive Assistance. Den innovativa tekniken fungerar upp till 180 km/h och används för att positionera fordonet perfekt i körfältet och anpassa hastigheten till fordonet framför. Systemet kan även stänga av och starta om motorn när trafiken tjocknar.

DS Park Pilot parkerar bilen helt själv utan att du behöver göra någonting med vare sig ratt eller pedaler. Bara håll ner parkeringsknappen och njut av föreställningen. Systemet hittar själv en parkeringsplats som motsvarar storleken på DS 3 Crossback. Hastighet, farthållare, vägskyltsläsare, körhjälpmedel och vägvisare: visa all information som behövs till körningen utan att någonsin ta blicken från vägen. Tekniken användes först i stridsflygplan och visar viktig information på en genomskinlig display i färg direkt i ditt synfält.

Försäljningspriser

Performance E-Tense Automat steglös 136 hk: 470 000 kr
Exclusive E-Tense Automat steglös 136 hk: 490 000 kr

Privatleasing

Från 3 699 kr/mån

Kontakta säljare →

DS 3 Crossback E-Tense innehåller bland annat:

  • 7" pekskärm i färg
  • Mörktonade bakrutor
  • ACC Klimatanläggning
  • Apple CarPlay
  • Elinfällbara sidospeglar
  • Parkeringsradar fram och bak
  • Regnsensor
  • Radio med 8 högtalare
  • Ramlös backspegel
  • e-Call (SOS-uppringning)

Bränsledeklaration DS Crossback E-Tense: CO₂ 0g/100 km.
Med reservation för felskrivningar och prisändringar.


Privatleasing

Månadskostnad 3 699 kr/mån

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 5 192 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.ds@hedinbil.se

Boka Provkörning