DS 3 Crossback E-Tense

Månadskostnad (från) 4 528 kr/mån
Försäljningspris (från) 409 900 kr
Privatleasing (från) 4 998
Kontakta säljare

DS 3 Crossback E-Tense tar dig upp till 300 km på el

DS 3 crossback E-Tense är en elbil som inte kompromissar. Den 100% elektriska SUVen har en interiör som helt anpassats efter dina behov. Du kommer enkelt åt körinformation och instrumentbräda på den stora 10,3-tums pekskärmen i HD och den 7-tums digitala förardisplayen. E-Tense är en 100% elektrisk motor som kombinerar kraft och flexibilitet med fullständig tystnad och ger en sensationellt ny körupplevelse bakom ratten.

Interiören är intuitivt utformad och tekniskt avancerad, med utmärkt isolering från ljud och vibrationer utifrån, så att du ska kunna fokusera helt på körglädjen. Frigör dina tankar under långa resor tack vare den toppmoderna DS Drive Assistance. Den innovativa tekniken fungerar upp till 180 km/h och används för att positionera fordonet perfekt i körfältet och anpassa hastigheten till fordonet framför. Systemet kan även stänga av och starta om motorn när trafiken tjocknar.

DS Park Pilot parkerar bilen helt själv utan att du behöver göra någonting med vare sig ratt eller pedaler. Bara håll ner parkeringsknappen och njut av föreställningen. Systemet hittar själv en parkeringsplats som motsvarar storleken på DS 3 Crossback. Hastighet, farthållare, vägskyltsläsare, körhjälpmedel och vägvisare: visa all information som behövs till körningen utan att någonsin ta blicken från vägen. Tekniken användes först i stridsflygplan och visar viktig information på en genomskinlig display i färg direkt i ditt synfält.

Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

DS 3 Crossback E-Tense


Hitta anläggning

Boka provkörning