Kia Ceed SW Plug-In Hybrid


Pris
392 700 KR

Privatleasing

3 995 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 12 månader

Smarta lånet

4 990 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Företagsleasing

4 957 kr/mån

Pris exkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Familjebilen med det senaste säkerhetssystemet

Kia Ceed SW Plug-in Hybrid är utrustad med den senaste säkerhetstekniken, med bland annat funktioner som autobroms, adaptiv farthållare, trötthetsvarnare och dödavinkelvarnare. Familjekombin är även rymlig och har ett lastutrymme på 437 l och den kan köra hela 50 km enbart på el. Med ett sportigt utseende i kombination med en modernt och rymlig interiör upplever du en trivsam körning. Koppla upp dig med Kia Connect och ta del av en mängd smarta funktioner som gör din körning både roligare och smartare.

Njut av en säkrare körning

Med autobroms med fotgängar- och cyklistskydd, filhållningsassistans, parkeringssensor bak och helljusassistans. Med hela 437 l lastutrymme i Kia Ceed SW Plug-In Hybrid finns det utrymme för hela familjens aktiviteter. Det finns tre paket att välja mellan: Action, Advance och Advance Plus. Modellen är välutrustad från start. Kontakta säljare

Serviceavtal

30 % rabatt med våra serviceavtal

Läs mer om Kia Ceed SW Plug-In Hybrid

Produktfakta  

Kia Ceed SW 1.6 GDi Plug-In Hybrid DCT Action - utrustningslista (ett urval)

  • ACC, 2-zons klimatanläggning
  • Farthållare, adaptiv med stop&start
  • Autobroms inkl. skydd för fotgängare och cyklister, radarbaserad
  • Backkamera med dynamisk projicering
  • Filhålllningsassistans, aktiv (LKA)
  • Nyckelfritt system med startknapp
*Bränsleförbrukning blandad körning Ceed SW Plug-In Hybrid; 1,3 l/100 km och CO2-utsläpp 29 g/km enligt körcykeln WLTP. Erbjudandet gäller ordertecknade lagerbilar t.o.m. 31/12-2023 och registrerade senast 31/3-2024, begränsat antal och kan ej kombineras med andra rabatter eller företagsavtal. Privatleasingpriset gäller ordertecknad senast 30/4 och registrering i trafik senast 31/7

Privatleasing

Månadskostnad 3 995 kr/mån
1000 mil
12 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal. Notera att förändringar i den underliggande räntan kan komma att påverka månadskostnaden.


Företagsleasing (exkl. moms)

Månadskostnad 4 957 kr/mån

Finansiell leasing för företag är en hyra av bil där leasinghyran bokförs som en hyreskostnad.


Smarta lånet

Månadskostnad 4 990 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50% och du betalar 20% i kontantinsats. Tilläggstjänster som serviceavtal eller vinterhjul kan förmånligt inkluderas i finansieringsupplägget mot en extra kostnad.


Nyförsäljning & service


Kontakta säljaren