Mercedes-Benz GLA


Pris
357 900 KR

Privatleasing

4 195 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 36 månader

Smarta lånet

4 052 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Mercedes-Benz GLA

Upplev GLA – en pålitlig sidekick för dina äventyr i stan och på landet. Den uppdaterade versionen av vår sportiga kompakt-suv är rymligare, smartare och säkrare än någonsin. GLA är kompakt och ändå funktionell med sina dynamiska proportioner. Som SUV är den smidig att parkera, samtidigt som det finns plats för allt i ditt liv. Expressiv och suv-typisk design möter vägvisande teknik – och det redan i grundutförande: Mercedes GLA imponerar direkt, till exempel med MBUX multimediesystem och säten i konstläder ARTICO. Avancerade körhjälpssystem som exempelvis aktiv bromsassistent står för den höga säkerhetsstandarden. Detta ingår bland annat: • EASY PACK baklucka med HANDS-FREE ACCESS • Komfortstolar • MBUX • Offroad-teknikpaket med Downhill Speed Regulation • Förarassistentpaket • Aktiv bromsassistent • Vindrutevisning Kontakta säljare Kontakta en säljare så berättar vi mer. Eller fyll i formuläret så återkommer vi. Bränsleförbrukning blandad körning enl WLTP-körcykeln, GLA 200: 6,5–7,4/100km, CO2-utsläpp 148–168 g/km. Förändring i utrustning kan påverka bränsleförbrukning och CO2-utsläpp.

Privatleasing

Månadskostnad 4 195 kr/mån
1000 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 4 052 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Boka Provkörning