Mercedes-Benz CLA


Pris
327 900 KR

Privatleasing

3 895 kr/mån

Pris inkl. moms


Smarta lånet

3 622 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

CLA Shooting Brake är den eleganta, sportiga kombin som utmärks av högklassig design – på utsida och insida. Kraftfull och effektiv som aldrig förr ger den dig även gott om utrymme för dina äventyr. Det röststyrda, intelligenta infotainmentsystemet MBUX gör dina resor både säkrare och mer avkopplande. Just nu kan du ge bilen ännu sportigare profil genom att välja paketet AMG Line till ett förmånligt pris. Vad är egentligen en Shooting Brake? Mercedes-Benz menar att sportiga köregenskaper och praktiska funktioner är den perfekta kombon. Lika smart som snygg. CLA Shooting Brake talar ditt språk. Den är utrustad med MBUX och det räcker med att säga ”Hej Mercedes” för att din Mercedes inte bara ska lyssna utan även göra det du säger. Kontakta säljare Bränsleförbrukning blandad körning enl WLTP-körcykeln nya CLA 180 Shooting Brake: 5,5-5,8 l/100km, CO2-utsläpp 125-132 g/km. Motsvarande värden enl NEDC 2.0, 5,9-6,7 l/100km, CO2-utsläpp 135-152 g/km. Miljöklass Euro 6d-TEMP-EVAP-ISC.Förändring i utrustning kan påverka bränsleförbrukning och CO2-utsläpp. Värdena avser grundutrustad bil. Bilen på bilden är extrautrustad. Med reservation för sedvanlig kreditprövning där MBF förbehåller sig rätten till förstahyra.

Privatleasing

Månadskostnad 3 895 kr/mån

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 3 622 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.mercedes-benz@hedinbil.se

Boka Provkörning