Mercedes-Benz CLA


Pris
467 900 KR

Privatleasing

5 695 kr/mån

Pris inkl. moms

1000 mil, 36 månader

Smarta lånet

5 298 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Mercedes-Benz CLA Laddhybrid

CLA har en nyskapande design utvändigt och invändigt som är utformad för att passa in perfekt i livet. Med skinande grill med diamanter, lyxigt mittparti och med bakparti som påvisar styrka drar den blickarna till sig – och till dig som kör. Kontakta säljare

Som Coupé och Shooting Brake

Mercedes-Benz CLA Laddhybrid finns i utförande som Coupé och Shooting Brake.

Privatleasa Mercedes-Benz CLA Laddhybrid

Priser privatleasing

MBUX

Såklart är CLA utrustad med MBUX interiörassistent där olika komfort- och MBUX-funktioner som styrs interaktivt med hjälp av rörelser och gester. En kamera i taket registrerar rörelser från de som sitter i både förarsättet och passagerarsättet, vad de gör med händerna i närheten av touchskärmen och därefter anpassas visningen på mediedisplayen enligt konfigurationen.

Gör din dröm till verklighet. En dröm som just du kan köra.
Bränsleförbrukning: 1,0 - 1,3 / CO2: 22 - 30. Effekt: 118 kW / 160 hk + 75 kW / 102 hk elmotor. Kombinerad systemeffekt: 160 kW/218 hk

Privatleasing

Månadskostnad 5 695 kr/mån
1000 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 5 298 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.mercedes-benz@hedinbil.se

Boka Provkörning