Kia Sorento Plug-In Hybrid (förmånsvärde fr 5 962 kr/mån*)

Månadskostnad (från) 6 296 kr/mån
Försäljningspris (från) 569 900 kr
Kontakta säljare

Kia Sorento Plug-In Hybrid – Förmånsvärde från 5 962 kr/mån

Helt nya Kia Sorento är Kias största suv. Med praktiska egenskaper och den senaste tekniken är nya Kia Sorento banbrytande. Det ryms hela 821 liter i bagageutrymmet. Plug-In Hybriden Sorento, den sjusitsiga suven med fyrhjulsdrift har äntligen lanserats. 1,6 liters bensinmotor kombineras med en elmotor. Med en sexväxlad automatlåda ger den både bensin- och elmotor full prestanda samtidigt som minimal energi förloras.

Rymlig och modern interiör

Med en snygg och modern design utstrålar nya Kia Sorento självsäkerhet och status både utvändigt och invändigt. Den har två digitala skärmar för att ge föraren maximal bekvämlighet med smarta och användarvänliga funktioner. Skärmarnas storlek är på 12,3 respektive 10,25”.

Hög tekniknivå

Koppla upp dig enkelt med UVO-connect och synka din telefon med bilen. Du kan på Advance Plus-nivån addera förarassistenter så som Blind-Spot View Monitor som återger dödavinkeln i displayen framför dig. Nya Kia Sorento har allt som behövs för att göra bilkörandet både roligare och säkrare.

Företag

Förmånsvärde från 5 962 kr vid 50% marginalskatt
Endast 360 kr/år i fordonskatt

Kontakta säljare →

Kia Sorento - utrustningslista (ett urval)

• 7-sitsig
• Aluminiumfälgar 18”
• ECO-drive, bränslebesparande körprogram
• Dubbla digitala skärmar
• Klimatanläggning

Läs mer om Kia Sorento Plug-In hybrid

Produktblad

Bränsleförbrukning blandad körning Sorento Koldioxidutsläpp, CO2 (g/km) (enligt WLTP) 44 (Preliminärt). Förmånsvärdet baseras på 50% marginalskatt. Bilen på bilden kan vara extrautrustad. Erbjudandet gäller företag. Med reservation för felskrivningar och prisändringar.


Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

Kia Sorento Plug-In Hybrid (förmånsvärde fr 5 962 kr/mån*)


Hitta anläggning

Boka provkörning