Opel Astra


Pris
349 900 KR

Privatleasing

4 595 kr/mån

Pris inkl. moms

1500 mil, 36 månader

Smarta lånet

3 962 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Nya Opel Astra kommer snart

Astra är Opels mest miljöeffektiva bil med en ny generation motorer med lägre CO2-utsläpp och låg bränsleförbrukning. Opel Astra är fullmatad med spännande funktioner och mer praktisk och bekväm än någonsin. Astra är mer än Opels nya flaggskepp i kompaktklassen. Den är ett ikoniskt mästerstycke inom tysk ingenjörskonst. Opel Astra finns i flera utföranden och med olika utrustningsalternativ – så att du kan anpassa bilen efter dina behov. Välj bland innovativa tillval och funktioner som kommer göra bilen mer unik, mer du. Kontakta säljare

Finns som 5-dörrar och Sports Tourer

Snygg, dynamisk, innovativ och nu mer spännande än någonsin. Nya Opel Astra imponerar med tysk ingenjörskonst och klassledande innovationer. Kontakta en säljare så berättar vi mer. Eller fyll i formuläret så återkommer vi. Bränsleförbrukning i l/km: Blandad körning 4,4–5,6; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 115–128.

Privatleasing

Månadskostnad 4 595 kr/mån
1500 mil
36 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 3 962 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.opel@hedinbil.se

Boka Provkörning