Nissan Qashqai

Månadskostnad (från) 3 368 kr/mån
Försäljningspris (från) 304 900 kr
Privatleasing (från) 3 995 kr/mån
Kontakta säljare

Nya Nissan Qashqai – Äntligen är den här

Helt nya Nissan Qashqai är äntligen här och fortsätter vara ledande gällande design och utvecklar crossover-konceptet ytterligare med kraftfulla proportioner, effektiva LED-strålkastare och massiva 20'' lättmetallfälgar. Nissan Qashqai är sofistikerad och förfinad i detaljerna. Självsäker och dynamisk i attityden. Nya Nissan Qashqai överträffar dina förväntningar med smart teknik, snygg design och bästa komforten. Nissan Qashqai finns i flera utföranden och med olika utrustningsalternativ – så att du kan anpassa bilen efter dina behov. Välj bland innovativa tillval och funktioner som kommer göra bilen mer unik, mer du. Inte konstigt att den är en av de mest sålda crossover-modellerna i Europa.

Den optimala crossovern har finjusterats in i minsta detalj

Intelligent Around View gör att du ett helhetsperspektiv på omgivningen vilket underlättar parkeringen. Nya NissanConnect med en 7'' pekskärm har många roliga funktioner som 3D-kartor, röstkommandon och smartphoneintegrering. De nya premiumstolarna ger fantastisk komfort med ett brett urval av olika materialval för att ge dig en sittkomfort i världsklass. Njut av en uppdaterad kupé med tjockare rutor, och mer välisolerad kupé för att dämpa ljud och buller.

Teknik för assistans och säkerhet

ProPILOT med Navi-link hjälper dig att hålla avstånd till fordonet framför och centrera dig i ditt körfält. Inbyggda TomTom®-kartor ger varning för bland annat förutsäga kommande kurvor och vägkorsningar med mera. Systemet kan även anpassa farten efter hastighetsbegränsning genom att läsa av vägskyltarna som bilen passerar. Glöm kablar och USB-anslutning. Nissan Qashqai minskar röran med trådlös Apple CarPlay.

Kontakta säljare →


• Flexibel finansiering som ger möjlighet sälja bilen när som helst
• Full kostnadskontroll där det mesta ingår som service, vinterhjul, förvaring, skifte (extrautrustning och egna tillval ingår inte)
• Attraktivt kundvärde i både rabattering och paketering (fr. 40.000kr)
• Förmånlig, fast försäkringspremie, under hela avtalstiden kan läggas till

Nissan Qashqai - utrustningslista (ett urval)

• Intelligent autobroms med fotgängaravkänning
• Identifiering av vägskyltar
• NissanConnect
• Intelligent Around View Monitor
• Automatiskt avbländande backspegel

Läs mer om Nissan Qashqai

Produktfakta
  Broschyr

Bränsleförbrukning WLTP blandad körning l/100 km: 5,3–7,2. CO2-utsläpp g/km: 140-163 (NEDC-BT: 100-131).


Välkommen att kontakta oss

Hitta närmaste anläggning nedan eller kontakta oss via formuläret

Nissan Qashqai 2021


Hitta anläggning

Boka provkörning