Fiat 500C


Pris
234 900 KR

Smarta lånet

2 660 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Fiat 500 C Hybrid – den ikoniska cabrioleten

Den charmiga och unika bilen, som har ett alldeles eget uttryck, tar dig lätt och smidigt runt i såväl staden som på landsvägen. Fiat 500C finns i flera utföranden och med olika utrustningsalternativ – så att du kan anpassa bilen efter dina behov. Välj mellan Pop, Lounge och 500 Star. Upptäck även 500 Sport och nya 500 Rockstar. Forma din egen ikon och uttryck din egen stil. Kontakta säljare

Den perfekta stadsbilen

Upptäck Fiat 500 C hybrid, den är inte bara snygg och trendig det är en bil som är säker, liten och ger en luftig känsla. Dessutom får du en smidig och lättkörd hybrid som är miljövänlig. Fiat har ett starkt miljöfokus och det ser du tydligt genom det patenterade eco-drive programmet som analyserar ditt körsätt, hjälper dig att köra mer miljövänligt och hjälper dig som förare att köra både ekonomiskt och miljövänligt.

Teknik och komfort designad för dig

Taket går att öppna i tre olika lägen för att maximera komforten för dig när du kör. Fiat 500 C är fullpackad med tekniska lösningar som ger dig allt du behöver för en avslappnad och trygg resa. Retro designen visar sin charm med detaljer som runda framlyktor, kromade lister och klassiska emblemen. Det finns stora möjligheter för att skapa din unika bil, utrustningslistan är lång och du kan välja mellan olika tillval som doftdispenser, specialdesignade nyckelhållare eller varför inte en iPod-hållare? Utrustning för Fiat 500 C: (urval)
  • Carplay - smartphone spegling
  • 7” Pekskärm
  • Höjdjusterbar ratt
  • Bluetooth mediaspelare
  • 15 tum lätt metallsfälg
  • Parkeringssensor bak
  • Delbart och fällbart säte
Läs mer om Fiat 500 C här och se fullständig utrustningslista: produktfakta Serviceavtal på köpet. 3 år/4 500 mil. Bränsleförbrukning vid blandad körning: 4,2 l/100 km, 119 g CO2/km.

Smarta lånet

Månadskostnad 2 660 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Fyll i formuläret så återkommer vi

kontakt.fca@hedinbil.se

Boka Provkörning