Citroën C4


Pris
259 990 KR

Privatleasing

3 599 kr/mån

Pris inkl. moms

12 månader

Smarta lånet

2 872 kr/mån

Pris inkl. moms

36 månader

Kontakta säljaren

Beskrivning och övrig info

Nya Citroën C4 SUV Coupé

En halvkombi med med hög komfort och unik karaktär som sticker ut. Den är bränslesnål och har pigga motorer. Du kan välja mellan tre olika bensinmotorer i fem olika utföranden.

Tekniken som ger dig det mesta

Nya C4 är utrustad med det mesta som du kan tänka dig i form av förarassistans system och annan viktig teknik för dig som förare. Den har autobroms med kökörningsfunktion, som hjälper dig att förhindra kollisioner, dödavinkelvarnare, trötthetsvarnare och filhållningssystem.

Komfort för dig som vill koppla av

När du sätter dig i bilen upplever du en modern och avskalad design. Du ser små unika detaljer som gör C4 till en snygg och stilsäker bil. Färden känns mjukare och mer behaglig tack vare den nya tekniken som innehåller hydrauliska ändlägen, det gör att när fjädringen bottnar blir det inte lika hårt som man är van vid. Det finns självklar ett stort och rymligt bagageutrymme som rymmer 380 liter.

Vill du veta mer om Citroen C4? Kontakta en säljare så berättar vi mer. Eller fyll i formuläret längre ner på sidan så återkommer vi.

Kontakta säljare → Utrustning för Citroën C4: (urval)
  • 2-zon automatisk klimatanläggning
  • 10” Pekskärm med Mirror Screen (Apple CarPlay™)
  • Progressive Hydraulic Cushions® (PHC)
  • 5 tum Digital förardisplay
  • Bluetooth handsfree & audio streaming
  • Trådlös laddning av mobiltelefon
  • Android Auto och CarPlay
Läs mer om Citroën C4 här: produktfakta

Privatleasing

Månadskostnad 3 599 kr/mån
12 månader

Privatleasing är ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. I privatleasing ingår alltid serviceavtal.


Smarta lånet

Månadskostnad 2 872 kr/mån
36 månader

Smarta Lånet är en anpassad finansiell lösning för delbetalning. Du som kund erhåller tryggheten att äga din bil men kan enkelt byta bil vart tredje år. Restvärdet är 50 % och du betalar 20 % i kontantinsats.


Nyförsäljning & service


Boka Provkörning